Más is eszik néha szardénia konzervet?
Figyelt kérdés
Néha úgy megkívánom...2009. aug. 3. 20:03
1/5 anonim válasza:
igen,de csak az olajosat. a paradicsomosat nem szeretem
2/5 anonim válasza:
én személy szerint nem szeretem a szardéniát, úgyhogy nem is eszek :-) de nem lesz bajod tőle ha néha-néha eszel. Jó étvágyat :-)
Én néha a kólára kattanok rá, és kb fél literig meg se tudok állni :-)
3/5 anonim válasza:
Imádom a szardíniát. Sajnos a 12. hét előtt sokszor volt hányingerem, meg hánytam is. Akkoriban nagyon sokszor ettem, mert mindig azt kívántam. Amióta rókáztam tőle, azóta nem mertem enni, pedig már elmúltak a rosszulléteim.
Lehet, hogy újra megkísérlem, csak nem lesz most már bajom tőle.
20 km
4/5 anonim válasza:
Kimondottan javasolják terhesség alatt amúgy, úgyhogy egyél sokat :) Jó étvágyat :)
5/5 anonim válasza:
Ha szereted, nyugodtan egyél, de 2 dologra érdemes figyelned. Ha sok a gyomorsavad, kerüld a paradicsomosat, a másik, ha teheted olyan tipusút vegyél, ami oliva olajban van (pl. a szlovén, vagy horvát), mert az egészségesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!