1hónapja kicsit váloztattam az életmódomon (minden napi edzés. ) Lehet hogy ezért késik a mensim?
Figyelt kérdés
Előző hónapba a barátommal megszakítással védekeztünk, rá egy hétre megjött. Most viszont már egy hete késik, ma már nagyon fájtak/nak a melleim( mensi előtt néha előfordul). Viszont semmi már jele se terhességnek , se annak h meg fog jönni nincsen. Előfordulhat hogy az edzéstől és életmód váltástól késik ? Szerintetek mennyi az esélye h mégis terhes vagyok ?2012. szept. 28. 20:39
1/3 anonim válasza:
az előző hónapban hogy jött meg? ahogy szokott, vagy kevesebb, másabb volt?
a megszakítás sajnos nem védekezés, szóval, lehet baba is, de lehet, hogy az életmód váltás miatt késik. csinálj egy tesztet, ha pozitív akkor azért menj dokihoz, ha negatív akkor meg azért, nehogy valami probléma/betegség miatt késsen.
2/3 A kérdező kommentje:
Rendesen megvolt, nem volt semmi feltűnő különbség.
Köszönöm a válaszod! :)
2012. szept. 29. 07:10
3/3 anonim válasza:
Lehet hogy baba áll a háttérben. Szerintem csinálj egy tesztet reggeli első vizeletből. Ha az vagy akkor már ki kell mutatnia. Nekem se volt jele a terhességemnek, csak miután 2 hetet késet. Akkor kezdtem érezni hogy megundorodtam a kávétól egyik napról a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!