Megvárjam az első 12 hetet, és csak utána tornázzak?
Régóta vártunk a babára, most vagyok 5 hetes babás :)) Ezelőtt majdnem minden nap, de egy héten 4-5x edzettem. Most is nagyon hiányzik,de gondoltam megvárom a kritikus 12 hetet. Ki mit gondol erről? Csak nem szeretnék semmi bajt csinálni avval, hogy megeröltetem magam. A rubint rékára szeretnék, a légy bombajó kismama című dvd-re:)
Vagy ha egészséges a baba, akkor nem árt neki ilyen korán a torna?
Én 3 hónapos terhesen hagytam abba a lovaglást, de csak azért, mert a család tagjaim nyúztak miatta. Mi is 2 évet vártunk rá! Amúgy szerintem talán az ötödik, hatodik hónapig lovaztam volna.
(a ló is vemhes volt, akin lovagoltam :) )
Az 5-ös vagyok.
Még lemaradt:
A pulzusod ne menjen fel, mert az nem jó a babának.
Én a helyedben továbbra is rendszeresen mozognék, akár minden nap, csak a megerőltető - haspréssel, súlyok emelésével vagy túlzott ugrálással - járó tornát kerülném. Tehát nagyon jó a jóga, a pilates vagy a direkt kismamatorna, a napi fél-egy óra jól kilépős séta, a biciklizés (amíg nem nagy a hasad, forgalommentes helyen vagy szobabicikli), a lightos kocogás, az úszás (ha van lehetőség tiszta medencében vagy természetes vízben) na és az intimtorna :)
Egy egészséges terhességnél akár cigánykerekezni is lehet, míg máskor sajnos egy tüsszentés is árt. 5 hetesen viszont még nem tudhatod, szerintem inkább vigyázz picit jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!