Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tehetek valamit még azért,...

Tehetek valamit még azért, hogy a következő terhességet ne veszítsem el? Hogy az előző terhességeim megszakadtak állítólag a hcg színt volt az oka.

Figyelt kérdés

3 hónap alatt 2 kora (5 hetes) terhességem szűnt meg.Nagyon alacsony volt mindkettőszer a hcg színt.Az orvos azt mondta teljesen egészséges vagyok.

Aggódom.Nem vagyok már 20 éves, sőt 30 is régebb voltam.

Nincs semmi, ami segítene, hogy legközelebb a hormonszínt megfelelő legyen?

2008. máj. 18. 00:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a hormonszinten segít-e - de kérdezd meg az orvosod a magzatvédő vitaminról. Egy fontos dolog: kettő héttel a fogantatás ELŐTT kell kezdeni!
2008. máj. 18. 00:34
 2/8 A kérdező kommentje:

5 hónapja szedjük a férjemmel együtt az Elevitet- barátok tanácsára.

Az orvos nem tud róla...

Na persze, nincs is orvosom.

Az SZTK-ban voltam mindkettőszer másnál, sürgösséggel, és nem tudom kit válaszak.

Csak 1 és fél éve élek Bp-en.

2008. máj. 18. 00:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha megteheted,hogy finanszírozz egy dokit,én tudok neked ajánlani egy jót,aki nem mellesleg a város egyik legjobb szülészetén dolgozik.Magán rendelésre kell hozzá járnod,és ez így fair tőle szerintem.Ha őt nem szeretnéd,akkor a Péterfiben is jó orvosok vannak,de róluk csak hallomásból tudom,hogy jók,Dömötörit személyesen is ismerem.

www.domotorijeno.hu

Szerintem konzultálj vele,hogy mi legyen a megoldás,és egy jó doki sokat segíthet.Az alsó szomszédom lány most 41 éves és várja az első gyermekét,mert eddig nem akart sikerülni(vetélések stb),és végül mesterséges megtermékenyítéssel összejött.

2008. máj. 18. 06:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Most ne várd meg, hogy lesz-e baj, vagy sem, inkább még a teherbeesés előtt menj el orvoshoz és mondd el a problémádat. Az biztos, hogy nem árt, ha olyanhoz mész, akit többen ajánlanak, akár magánrendelésre. Biztosan tud segíteni.
2008. máj. 18. 07:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

szia!

én úgy tudom van olyan, hogy injekcióval segítenek a terhességet megtartani, de ha minden igaz, azt már a tervezett terhesség előtt megkezdik. én is ajánlanék vkit, dr Timmermann Gábort, a SOTE II-n dolgozik és elég jártas és készséges minden témában. esetleg nézd meg a honlapját : www.timmermann.hu

ha magánrendelésre mész sem vészes, 5000,- Ft körül van és nagyon jól fel van szerelve mindennel, sőt későbbi terhességed során a kvártett tesztet ingyen megcsinálja, csak a magánrendelés díját kell fizetni! :)

egy nagy vagonnal a továbbiakhoz! :) nagyon szorítok neked! :)

34 hetes mami

2008. máj. 18. 07:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is hasonló problémám volt, pedig én nem vagyok még harminc. Nem tapadtak megfelelően a babák. Utrogestant szedek, mert a sárgatestem nem termel elegendő progesteront. Ezt csak orvos írhatja fel...én a helyedben magánrendelésre mennék...tapasztalatból mondom, hogy csak ott foglalkoznak normálisan velünk. Sajnos. Most 7 hetes vagyok már.

Hajrá és ne keseredj el!

2008. máj. 18. 07:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Van már két gyermekem, de a harmadik csak nehezen akart összejönni. Januárban volt egy műszeres befejezésem, mert a baba elhalt. Mostmár a dokim mégjobban figyelt rám és Utrogestant kellett szednem 3x1, ha gond volt akkor 3x2-t,mert pecsételő vérzésem volt. Ez egy sárgatest hormon, ami támogatja a terhességet!)Mostmár betöltöttem a 13. hetet és nem kell utrogestant szednem és rendben vagyunk.

Én azt javaslom neked, hogy írány egy magánrendelő, mondj el a dokidak mindent és ő biztosan fog tudni segíteni.

A legjobbakat!

2008. máj. 18. 13:47
 8/8 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindnyájatoknak.

Tájékozódom.

Anyagialag nem vagyunk most jó helyzetben, de megoldjuk.

Boldog babavárást, kismamák!

2008. máj. 18. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!