Tehetek valamit még azért, hogy a következő terhességet ne veszítsem el? Hogy az előző terhességeim megszakadtak állítólag a hcg színt volt az oka.
3 hónap alatt 2 kora (5 hetes) terhességem szűnt meg.Nagyon alacsony volt mindkettőszer a hcg színt.Az orvos azt mondta teljesen egészséges vagyok.
Aggódom.Nem vagyok már 20 éves, sőt 30 is régebb voltam.
Nincs semmi, ami segítene, hogy legközelebb a hormonszínt megfelelő legyen?
5 hónapja szedjük a férjemmel együtt az Elevitet- barátok tanácsára.
Az orvos nem tud róla...
Na persze, nincs is orvosom.
Az SZTK-ban voltam mindkettőszer másnál, sürgösséggel, és nem tudom kit válaszak.
Csak 1 és fél éve élek Bp-en.
Ha megteheted,hogy finanszírozz egy dokit,én tudok neked ajánlani egy jót,aki nem mellesleg a város egyik legjobb szülészetén dolgozik.Magán rendelésre kell hozzá járnod,és ez így fair tőle szerintem.Ha őt nem szeretnéd,akkor a Péterfiben is jó orvosok vannak,de róluk csak hallomásból tudom,hogy jók,Dömötörit személyesen is ismerem.
www.domotorijeno.hu
Szerintem konzultálj vele,hogy mi legyen a megoldás,és egy jó doki sokat segíthet.Az alsó szomszédom lány most 41 éves és várja az első gyermekét,mert eddig nem akart sikerülni(vetélések stb),és végül mesterséges megtermékenyítéssel összejött.
szia!
én úgy tudom van olyan, hogy injekcióval segítenek a terhességet megtartani, de ha minden igaz, azt már a tervezett terhesség előtt megkezdik. én is ajánlanék vkit, dr Timmermann Gábort, a SOTE II-n dolgozik és elég jártas és készséges minden témában. esetleg nézd meg a honlapját : www.timmermann.hu
ha magánrendelésre mész sem vészes, 5000,- Ft körül van és nagyon jól fel van szerelve mindennel, sőt későbbi terhességed során a kvártett tesztet ingyen megcsinálja, csak a magánrendelés díját kell fizetni! :)
egy nagy vagonnal a továbbiakhoz! :) nagyon szorítok neked! :)
34 hetes mami
Nekem is hasonló problémám volt, pedig én nem vagyok még harminc. Nem tapadtak megfelelően a babák. Utrogestant szedek, mert a sárgatestem nem termel elegendő progesteront. Ezt csak orvos írhatja fel...én a helyedben magánrendelésre mennék...tapasztalatból mondom, hogy csak ott foglalkoznak normálisan velünk. Sajnos. Most 7 hetes vagyok már.
Hajrá és ne keseredj el!
Szia! Van már két gyermekem, de a harmadik csak nehezen akart összejönni. Januárban volt egy műszeres befejezésem, mert a baba elhalt. Mostmár a dokim mégjobban figyelt rám és Utrogestant kellett szednem 3x1, ha gond volt akkor 3x2-t,mert pecsételő vérzésem volt. Ez egy sárgatest hormon, ami támogatja a terhességet!)Mostmár betöltöttem a 13. hetet és nem kell utrogestant szednem és rendben vagyunk.
Én azt javaslom neked, hogy írány egy magánrendelő, mondj el a dokidak mindent és ő biztosan fog tudni segíteni.
A legjobbakat!
Nagyon köszönöm mindnyájatoknak.
Tájékozódom.
Anyagialag nem vagyunk most jó helyzetben, de megoldjuk.
Boldog babavárást, kismamák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!