Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, linkelnétek a...

Kismamák, linkelnétek a pocakotokról képet? Hány hetesek vagytok?

Figyelt kérdés

2012. szept. 28. 18:21
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

pont most keszitettem, 18 hetes vagyok:)

2012. szept. 30. 17:53
 22/30 anonim ***** válasza:
Jézusom..nekem 20 hetesen kb semmi pocakom nincs.Aki nagyon jól ismer és éles a szeme,az észreveszi.Bár én elég "széles" vagyok és a védőnő szerint elfér a baba a medencémben,így csak később lesz látványos a pocak.
2012. szept. 30. 18:10
 23/30 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

En 28 hetes vagyok es olyan pici a pocakom, hogy csak na:) sokkal kisebb mint az elozo valaszolo pocija 18 hetesen.

Toltok majd fel kepet:)))

2012. okt. 1. 11:22
 24/30 anonim ***** válasza:

23 hetes vagyok és akkora a pocakom, hogy a méreténél fogva mehetnék holnap szülni... A Kislányom akkora, amekkora kell, hogy legyen :)

Kicsit tartok tőle, hogy mi lesz még, hiszen elvileg az utolsó harmadban nő hatalmasat a has.

2012. okt. 1. 13:28
 25/30 kittycica1987 ***** válasza:

Sziasztok! Csak ámulok és bámulok, hogy mekkora pocitok van :) Én most vagyok a 26.hétben. teszek fel képet, hogy nekem mekkora a pocim! Szerintem jó pici hozzátok képest. Bár Elég vékony testalaktú vagyok alapból. Kiváncsi vagyok a véleményetekre.

[link]

2012. okt. 1. 15:26
 26/30 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Egyik barátnőmnek sem volt nagyobb ennyi idősen. Ne aggódj, utána úgy megnött neki hogy csak bámultunk :)))

2012. okt. 1. 16:57
 27/30 kittycica1987 ***** válasza:

Mondjuk legalább még tudok mozogni! Ez is egy pozitívum :)

Majd meglátjuk mekkorára növeszt az úrfi :)

2012. okt. 1. 17:34
 28/30 anonim ***** válasza:
11-es válaszoló! Gyöyörű,csinos kismama avgy,remélem én is ilyen leszek :)!
2012. okt. 1. 18:57
 29/30 anonim ***** válasza:
köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy!pedig képzeld +20kg van rajtam :) (60ról kezdtem)és érdekes módon ugyanaz az s-es sztreccsben feszítek itt mint az elején (persze sokkal jobban feszül), fogalmam sincs hova ment, vastagabb lett combom, nagyobb mell-has, de azért ez 20 kg lenne? mindenesetre köszönöm mégegyszer:)
2012. okt. 2. 07:07
 30/30 anonim ***** válasza:

sziasztok! aki azt gondolja kicsi a pocak ne kerseredjen el, az elso babam, a kislanyom, 5 honaposan sem latszott, tenyleg csak az utolso 2 honapban kellett lazabb ruhakban jarnom, pedig akkor 55 kilorol indultem (66 lett belole)

most kisfiut varok, 47 kilorol indultam, mar 50 korul vagyok es ennyire latszik 18. heten, szoval 2 terhesseg sem egyforma ugyanannal az anyanal, nemhogy kulonbozo noke az legyen...a lenyeg hogy babank lesz, en mar nagyon varom, allandoan rola fantazialok hogy milyen tokeletes csaladunk van es milyen jo lesz 4esben:) mindenkinek boldog babavarast kivanok!

I. (Erdelybol)

2012. okt. 2. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!