37-38 hetes kismamák, más is sírós, vagy csak én bőgnék állandóan?
Figyelt kérdés
Pl. ctg-kor láttam, hogy viszik a kismamát szülni,már a helyén gondoltam magam, és rám jött a sírás, vagy pl. láttam egy pici kisfiút, aki húzta a lábát, szintén sírtam. És mindezt a kórházban. Nem akarok gyengének látszani, de néha nem tudom visszatartani a könnyeimet. A szüléstis végigbőgöm majd?2012. szept. 28. 11:59
1/3 anonim válasza:
Igen lehet és még utána meg még jobban sírós leszel. Ezt hívják nálunk a nővérek babyblues- nak. Én is bőgtem előtte is akár egy filmen is, de utána meg mindenen sírva fakadtak, pedig amúgy nagyon nem tudok sírni.
2/3 anonim válasza:
Én is bőgök minden szaron. 34+3 vagyok, és mindenen képes vagyok sírni. Ez azért rossz, mert van egy nagylányom (3,5) éves, és szegénykém nem tudja hogy anya miért sír. Akkor azt szoktam mondani, hogy megütöttem a kezem/lábam, vagy belement vmi a szemembe, stb.
3/3 anonim válasza:
Én is 38 hetes vagyok, de most épp nem vagyok sírós. Voltam sírós a terhesség alatt, megértem, amit írsz.
Viszont a szülés alatt nem lesz időd sírni, majd utána lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!