Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetesen miert van a gyerek...

28 hetesen miert van a gyerek feje nagyon lent?

Figyelt kérdés
voltam doktornal, megvizsgalt, es kozolte hogy 6 hetig fekudnom kell, mert tul lent van a baba feje. jartatok ti is igy ha igen mi tortent
2012. szept. 28. 17:27
 1/2 anonim ***** válasza:

az durva. Mondjuk fejvégű a gyerek? Ezt kéne tudnia a dokidnak. Nekem 28 hetesen már fejvégű volt. Szóval válts orvost szerintem... Vagy legalább kérdezz meg egy másikat...

32 h km

2012. szept. 28. 20:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Sztem itt arról lehet szó, hogy beékelődött a szülőcsatornába, ilyen a terhesség végén van, általában. Ezek szerint a baba nem csak fejvégű fekvésben van, hanem annyira lent van, mint amikor születés előtt áll. Tényleg szigorúan pihenjél, ez nem játék! Nehogy koraszülött legyen. Igaz nem jártam így, de remélem nem lesz baj.
2012. szept. 28. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!