Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetesen elmehet a nyákdugó?

8 hetesen elmehet a nyákdugó?

Figyelt kérdés

Ma reggel kijött belőlem valami nagy nyúlós valami. Nagyon félek mi lehet az, mert nagyonis olyan volt, mint a nyákdugó. Nem volt véres, azóta sem vérzek, és nem görcsölök. Fennáll a vetélés kockázata sajnos, mert védekezés mellett fogant.

Szerintetek lehetett a nyákdugó?

2012. szept. 28. 16:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ilyen nekem is szokott lenni. Eléggé erős a folyásom terhesség alatt, és néha összeáll olyan tojásfehérje szerűvé, mint peteéréskor. 9 hetes vagyok egyébként.
2012. szept. 29. 12:07
 22/23 Niki1983 válasza:
Nekem sajnos 2 vetélésem volt már.Bő vérzéssel és alhasi görcsökkel kezdődött.A terhesség alatt van mikor sűrűbb folyás jelentkezik,szinte darabos.Nekem az előző két terhességemmel is volt ,meg most is.(26hetes vagyok).Nyákdugó sztem kizárt,bár nem vagyok orvos.De az "véres"!!!Ha vetélés lenne görcsölnél meg véreznél.hidd el.ne idegeskedj.de ha tudsz,menj orvoshoz,hogy megnyugodj.
2012. okt. 1. 13:32
 23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) nem volt vérzés sem és görcs sem.
2012. okt. 1. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!