Hanyadik héten alakul ki a nyákdugó? Emiatt nem szabad az elő 12 hétben fürdeni?
Szerintem azét mondta,mert az első 12hétben alakulnak ki a baba legfontosabb szervei,és nehogy bármilyen fertőzés veszély áljon fen.Illetve az első 12 hétben a legvalószínűbb
a vetélés.Ez elkerülése érdekében mondhatta. Bá csak tippelek.
Sokmindent sajnos én is csak újságból és fórumokból tudok meg.Pedig dokim is van,és védőnőm is.Bár nekem senki nem mondta,hogy nem lehet házas életet élni illetve fürdeni.Én ugyanúgy fürödtem végíg. (28 hetes kismama)
Én is azt gondolom,hogy erről mindenképpen az orvosoddal beszélj,ne a védőnővel.Ők nagyon sokszor eszméletlen okosnak hiszik magukat és bődületes marhaságokat képesek állítani.Sajnos tapasztalat.
Ha orvosilag semmi kockázati tényező nincs,nem kell kerülni a házas életet.A fürdés maximum annyiból veszélyes,főleg az elején,mert a nagyon forró víz vetélést is okozhat.
Bármilyen ilyen jellegű kérdésed van/lesz,mindenképpen az orvossal beszéld meg,ne a védőnővel!Ez egy jó tanács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!