Februárban fogant szerintetek is? Most regisztráltam ide, remélem jó helyre írom.
34 hetes kismama vagyok, a szülés időpontja miatt aggódom.
Szóval január 18.-án megszakítással voltunk még együtt, január végén csináltam egy tesztet (csak úgy) az negatív lett. Február 2.-án megjött rendesen, 6.-án el is múlt, és utána már nem védekeztünk. De csak 12.-éig voltunk együtt.
Március elsején teszteltem pozitívat, akkor volt egy uH is, hüvelyi, ahol egy kis fekete pötty van, meg valami 2,4 mm. (menzesz szerint 4 hét)
Aztán 6.-án 8x 10 mm-es petezsák, embriót még nem mondtak akkor (menzesz szerint 4hét 5 nap).
És 5 hét 5 naposan volt 20 x 18 mm-es petezsák, benne 6 mm CRL-ű élő embrió. Március 13.
Kérdésem az lenne, hogy szerintetek is kizárt-e az, hogy január 18.-án "készült"?
És ha igen, akkor lehet hogy korai peteérésem volt februárban? (eddig mindig megfeleltek a méretei az utolsó menzeszhez viszonyítva, kivéve a 13. heti UH-n volt egy kicsit nagyobbacska.
Köszönöm a válaszokat előre is.
Tévedtek, nem dugtam félre.
De mindegy is ki mit gondol. Megszállott vagyok....
Köszönöm a hasznos válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!