Most kisebbnek tűnik a hasam és a nadrágom sem kényelmetlen, ez normális, hogy változik? 12 hetes vagyok.
Valószínű hogy eddig puffadás miatt volt hogy kényelmetlen, és talán most ez lement. Normális ne aggódj.
Minden jót!
30 hetes km
Persze, ilyenkor még a puffadás miatt lehet ez.Attól is függ mit eszel, van ami jobban puffaszt, van ami kevésbé.Hamarosan már kezd nőni a babapocak.Nekem már 14-15 hetesen kezdett szépen látszódni, bár amúgy is volt kis hájacska a pocin.
36 hetes km.
Húú szuper, akkor nem aggódom, köszi mindegyikőtöknek!
Gondoltam erre is, mert tényleg nem vagyok most "bioerőmű" mint eddig, jobban is érzem magam, de örülök, hogy megnyugtattatok! Ez akkor a rosszullétekkel is összefügghet? Mert az is enyhült az utóbbi pár napban.
A lényeg, hogy a picurnak nincs baja.
Boldog várakozást és majd babázást kívánok Nektek!
A többieket megerősítve, valóban teljesen normális.
Kismama szívünket rosszul érintheti a tény, hogy az a pocak, ami a 12. hét előtt jelentkezik valójában még nem a baba, hanem a puffadás. A nagy mértékű puffadás a 12. hétig tart kb, akkor csökken, vagy teljesen megszűnik és a pocak is kisebb lehet. Ami jó: ekkortájt a méh elhagyja a szeméremdomb vonalát, ami annyit tesz, hogy hamarosan már a méh boltozatát ki is tapinthatjuk és már tényleg babapocak lesz ezután idővel. :-)
Az émelygés, aluszékonyság és egyéb, nem túl kellemes tünet is csökkenhet már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!