7napaj teszteltem erös pozitivat, azota minden nap tesztelek, de még egyszer sem volt olyan erös, alig látható pozitiv megvan minden reggel, mitöl lehet ez?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Szia! Ezt a kérdést én írtam tegnap. Eszméletlen sokat segítettek a lányok, és igazuk van, hogy már ilyenkor nem szabad tesztelgetni.
Én is azt hittem, hogy egyre erősebb lesz, míg a tegnapi Gabriell, csak halványka volt, bár igaz, hogy szinte már a csepegtetés pillanatában elkezdett kúszni, és számomra csak egyedül ez az egy tesz volt az ijesztő.
Ne félj, minden rendben van, és te is hagyd abba ezt a felesleges pénzkidobást. Állj pozitívan a dolgokhoz, minden rendben lesz.
Nem kell ennyit tesztelni.Én mindig csak egy tesztet csináltam, háromszor voltam babás, és mindig az is voltam.A poz. teszt az babát jelent.Inkább lassan látogasd meg a dokidat, már lehet látni az uhán.Ne aggódj, és ne tesztelj, felesleges!!!Halvány teszt is jó egyébként ha pozitív.
Minden jót.
36 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!