A sok pocakkeményedés mi bajt okozhat?
A pocakkeményedés a méhszáj kinyílását, így koraszülést okozhat, de ha figyel rá az ember, akkor nincs vele gond.
Nekem a 20. héttől keményedett a pocim, akkor 3x2-vel kezdtem el szedni a MagneB6-ot, attól totál elmúlt, később 3x1-gyel szedtem, és figyeltem, hogy ha mondjuk takarítottam, akkor le-leültem közben, szusszanni.
Egyébként a dokim a Magnosolv port ajánlotta, mert annak nagyobb a Mg tartalma, mert való igaz, hogy a Magne B6-ban jóval kevesebb van, de más formában, azt hiszem abban magnéziumoxid van, a másikban meg nem, úgyhogy én attól pont ugyanúgy görcsöltem, mintha semmit sem szedtem volna. Úgyhogy csak a MagneB6 jött be, szerintem ez is emberfüggő, ki kell próbálni, a dokim is ezt mondta, nem mindenkinek használ ugyanaz!
40. héten szültem egyébként, úgyhogy ha figyel rá az ember nem okoz gondot
Én napi többször is keményedek (nem számolom) már több hete, de szerencsére zárt a méhszájam, ma voltam pont a dokinál.
Ő is azt mondta, hogy napi 8-10 körüli az normális, de mindenképpen egyem a magnéziumot.
30 hetes
Ez akkor mégfurább helyzet.
Ha tudod, hogy nyitva vagy már a 24. héttől, akkor méginkább oda kellene figyelned a magnéziumra.
8 hétre hívott vissza a dokid?? Hm...
Edd a magnéziumot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!