Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A fogorvos használhat lidokain...

A fogorvos használhat lidokain injekciót tömésnél? 31hkm

Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Használhat,és általában szoktak is!
2012. szept. 26. 20:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Férjem fogorvos. Ő rázza a fejét, hogy nem igazán. Ő nem használna, inkább valami más megoldást használna. Attól is függ, hogy mihez kell. Ha pl foghúzáshoz akkor talán, ha csak simán töméshez, vagy fogkő leszedéshez, vagy ilyesmi, ahhoz nem. Ha gyökérkezelés, akkor meg inkább most, mint szoptatáskor. De ő tuti nem merné bevállalni, nehogy baja legyen a babának. Max ha elkerülhetetlen (mondjuk láz veszélye fenyeget, stb)
2012. szept. 26. 21:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Én is úgy tudtam,hogy nem szoktak ilyenkor azt adni,azért is kérdeztem.Akkor miért adott azt nekem csak egy tömés volt,ami tényleg nem is volt olyan nagy dolog,mert csak pár perc volt.Legközelebb szóljak rá?Vagy szúrjam a homlokába?Tudtam,hogy ez egy idióta!Remélem semmi baja nem lesz a babának!
2012. szept. 26. 22:38
 4/6 anonim ***** válasza:
igen. engem megkérdezett a dokinő és kértem. Csak arra figyel, hogy két hetente menjek, ne túl gyakran. A stressz sem jó a babának.
2012. szept. 26. 23:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem is pont ez lett volna a kérdésem, mert 13 hetes vagyok, és kéne egy fogamat tömni, nehogy nagyobb baj legyen a terhesség végére. A fogorvosom beadta volna, ha én nem szólok, hogy baba van, és így elküldött, hogy kérdezzek meg egy illetékest. Szülész-nőgyógyászt, vagy gyógyszerészt. Na, a nődokim totál nem ért a fogorvosi cuccokhoz. :) Király! Én sem tudom, hogy bevállaljam-e. Egy fogról van szó, de én tuti nem megyek érzéstelenítő nélkül, mert alapból parázok a fogorvostól.

2012. szept. 27. 08:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Második hozzászóló, mit használna a férjed? Milyen más megoldást? ( az utolsó hozzászóló vagyok)
2012. szept. 27. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!