Második terhesség?
Figyelt kérdés
Van egy 14 hónapos lányom, majd szeretnénk másik babát, de legalább 3 év különbséggel. Pár napja fáj a hasam, viszket a mellbimbóm meg érzékeny, és tökre olyan érzésem van, mintha ismét terhes lennék. Pedig védekezünk óvszerrel, de sose lehet tudni. A teszt még korán lenne, mert majd csak okt.5.-én kéne megjönnie. Úgy érzem magam mint egy tini, aki teljesen be van tojva hogy most mi lesz. Mikor az első babánkkal lettem várandós nem izgultam ennyire mint most. Persze ha nem jön meg is boldog leszek :) Más is volt már ilyen helyzetben?2012. szept. 26. 11:10
1/6 A kérdező kommentje:
Hmm, most ahogy végig olvastam mit írtam, kérdeztem, rájöttem hogy úgy örülnék ha megint kismama lennék, igaz csak egy év lenne köztük, de akkor is. :))
2012. szept. 26. 11:12
2/6 anonim válasza:
nem csak egy év lenne köztük, hiszen már 14 hónapos a lányod! 14 +9 az 22 majdnem két év!
3/6 anonim válasza:
Az én fiaim között 2 év és 2 hónap van. Nagyon jó testvérek, már egy oviba is járnak. Tegnap pl. a nagyobbik fiam mesélte, hogy segített a kicsinek öltözni amikor mentek az udvarra. :) Hidd el, nagyon jó a kis kor különbség és ha újra kellene kezdenem, mindent ugyanígy szeretnék! :)
4/6 anonim válasza:
Az én gyerekeim között 1év 9nap van... én aztán rendesen betojtam amikor kiderült, hogy terhes vagyok újra de nem bántam meg egyáltalán az eleje húzós nem mondom, de neked azért egyszerűbb dolgod lesz! Szóval szerintem hajrá jó a kis korkülönbség:)
5/6 anonim válasza:
Szia, én 16hós mellett vállaltam a másodikat, hirtelen kellett döntenem a munkahelyem miatt és bár tudatos döntés volt, azért mégiscsak meglepett és fizikailag eléggé megvisel. Ugyanakkor sokkal több időm van élvezni a terhességet agyban, mert első mellett dolgoztam és ott oda kellett figyelnem mit csinálok, most meg főzőcskézek, játszóterezünk, játszunk, agyilag kevésbé megterhelő. szóval én egyelőre nem bántam meg, ha rémület után egyébként örömmel várnátok, adni fogják magukat a megoldások minden problémára.
6/6 Tóth Bernadett2 válasza:
Szia! Nálunk jövőhéten jön a kistesó ha minden igaz, 20 hónap különbség lesz. Mi is tudatosan szerettük volna így, egyrészt h jól "összeszokjanak", másrészt a munkahelyem miatt. Az elején biztos nehéz, de szerintem megéri. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!