Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amniocentézis utáni rosszullét?

Amniocentézis utáni rosszullét?

Figyelt kérdés
Indokolt eset miatt vettek tőlem amniocentézist. 24 èves vagyok. Utolsó voltam a vizsgálaton. Nem mondtak semmit. (Lehet nem akartak erzzel is terhelni.) De másnap vagyis ma mikor felkeltem még semmi nem volt, utánna mennem kellett a védőnőhöz és elkapott egy nagy gyengeség, hőhullám hányinger. Igaz egy falatot se tudtam lenyelni a könnyebb nasikon kívül. És most megint elkapott ez a gyengeség. Kiegyenesedni igazán megy, mert enyhén fáj. Ez meddig tart?

2012. szept. 25. 21:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem voltam rosszul, de 1 napra rá még nem szabadna mászkálnod. Én 1. nap szinte csak feküdtem. Próbálj meg pihenni még vagy 2 napot, és még 2 hétig bármilyen fizikai megerőltetés tilos. Szex is, bár gondolom, most legkevésbé ez érdekel. Az idegesség is közrejátszhat abban, hogy ennyire rosszul voltál. Nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen végül.

2012. szept. 26. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!