Névválasztásnál tartunk és olyan rossz, hogy sokan a "divatnévvel", a gyakorisággal jönnek, titeket zavarna illetve befolyásolna?
Figyelt kérdés
Engem is teljesen megfertőzött ez pedig korábban nem törődtem vele.Régen mindenkit Máriának,Katalinnak,Annának,Erzsébetnek hívtak mégsem foglalkoztak ezzel
Ráadásul a mi vezetéknevünk hagyományos,nem túl ritka így biztosan jó lenne egy ritkább nevet találnunk.
2012. szept. 26. 08:09
11/14 anonim válasza:
Engem befolyásol, pl évek óra tetszett a Hanna név, de ma már minden 3. kislánynak ez a neve ezért inkább választok másik nevet.
12/14 anonim válasza:
Engem is befolyásol, kisfiam lesz, de direkt nem akarok Máté-Bence-Balázs stb-t adni, amikből most a legtöbb van. A tavalyi és tavalyelőtti statisztikák első 10 nevét akarom elkerülni, ha már 11. leggyakoribb a név, az szerintem már nem olyan gáz.
13/14 anonim válasza:
Engem nem érdekelt a statisztika. Már kb. 10 éve szerelmes lettem az Áron névbe. A férjemnek is nagyon tetszett, így Áronnak hívják a kisfiunkat. Pedig divatnév lett.
14/14 anonim válasza:
Azért kíváncsi lennék, hogy a két első Zoé-s hozzászólást miért kellett lepontoznia valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!