Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 hetes vagyok és nagyon...

35 hetes vagyok és nagyon sokszor érzek erős szúrást belülről lefelé. Volt valakinek ilyen? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Amikor ülök, akkor nem, csak ha állok, vagy jövök megyek. Megrövidült méhnyakra hivatkozva az orvos pihenést javasolt, amit próbálok betartani.

Ez a szúrkálódás jelentheti azt, hogy tovább rövidült a méhnyak?

2012. szept. 25. 09:02
 1/3 anonim ***** válasza:

A méhszáj nyílását konkrétan nem lehet érezni.

Én a magam tapasztalatából azt tudom mondani, hogy a "szurkálás" ilyenkor normális lehet.

Megnyom valamit a baba, és az erős nyilallás szerű érzettel lefelé sugárzik.

Számtalanszor előfordult velem is s terhességek alatt, és minél közelebb volt az idő, annál gyakrabban. De emiatt nem szültem előbb. Sőt, a harmadikat durván túl is hordtam, pedig vele én is veszélyeztetett voltam, mert a 20. hét környékén görcsökkel kórházba is mentem.

Szóval alapból azt mondom, hogy ez nem veszélyes, sőt 35 hetesen a megrövidült nyak sem "baj" már, de ha az megnyugtat, hívd fel az orvosodat, és kérdezz rá. Fontos, hogy ne nyugtalankodj!

Minden jót!

2012. szept. 25. 09:15
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem meg ékelődik be a baba feje a szülőcsatornába, nekem is ennyi idősen kezdődött és 38. hétre szültem. ugyanígy volt hogy csak járkálásnál (mozgásnál) éreztem.
2012. szept. 25. 09:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ugyanígy érzek. Szombaton leszek 35. hetes, és "menet közben" szoktam ezt érezni. Pár percig tart utána elmúlik, úgyhogy nem is tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. A első ilyen jelenség óta voltam már dokinak, aki mindent rendben talált.

Boldog babavárást!:)

2012. szept. 25. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!