Holnapra erős frontot ígérnek!? Volt, hogy ettől indult be valakinek? Volt aki ennyi idősen még az erős frontot is ˝túlélte˝?
Figyelt kérdés
39 h2009. aug. 3. 19:31
1/7 anonim válasza:
Hidegfrontkor több szülés indul be, mint egyébként. Olyankor tele van a szülőszoba. Ezt a szülésznő ismerősöm is megerősítette.
Ha amúgy nem vagy frontérzékeny, nem tudom, számít-e a szülés beindulásánál.
39 hetesen már nem lenne gond, ha megszülnél, drukkolok, hogy zökkenőmentes legyen, akármikor is indul be :)
2/7 A kérdező kommentje:
Én nem igazán,de a baba ilyenkor mindig sokkal többet mozgott.Én most csak annyit érzek,hogy majd beszakad a hátam közepe,pedig nem csináltam semmit....ez nem hinném,hogy attól van.
2009. aug. 3. 19:38
3/7 anonim válasza:
Még az előző hozzászóló vagyok. Olyankor nekem is sokat mozog, de az nagyjából használ, ha a pocimra rakom a kezem, esetleg simogatom is. 36 h
4/7 anonim válasza:
igen.
nekem hidegfrontra indult be :))) 39 hetes voltam :)))
5/7 anonim válasza:
Hatalmas hóeséses hidegfrontra a 37. héten. :)
Könnyű szülést Neked!!!
6/7 anonim válasza:
Alapvetően én a meleg frontra vagyok érzékeny, bébibogyó mégis a 40. héten egy hideg front hatására érkezett :D Szóval, reménykedjetek ;) M.
7/7 anonim válasza:
Nekem szombaton melegfront volt, vasárnap hidegfront és telihold.
Két hétig még bent maradt a kislányom :-)
Szerintem csak a frontérzékenyekre igaz, hogy megszülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!