Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Okozott valakinek a hagyma...

Okozott valakinek a hagyma erös hasi görcsöket?

Figyelt kérdés
8 hetes terhes vagyok és már másodszor fordul elő,h a hagyma fogyasztása után felpuffadok és nagyon fájnak a beleim.
2009. máj. 29. 15:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Én elég sok mindentől puffadtam, kb. a 13-14. hétig, a savam is sok volt, aztán helyre jött. Most már én is eszem hagymás dolgokat - mértékkel.
2009. máj. 29. 15:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nyersen eszed (de néha még ha főzzve is) akkor előfordul, puffadást okoz terhességen kívül is, most meg pláne. Nekem is volt ilyen, ezzel sajna nincs mit tenni.
2009. máj. 29. 15:37
 3/8 anonim ***** válasza:
nem vagyok terhes st nem is voltam,de nekem is ki van a hagymától a gyomrom.Olyan mintha kapirgálnának benne:Sne edd ha ennyire rosszul vagy tőle...
2009. máj. 29. 15:37
 4/8 A kérdező kommentje:

De nekem ez nagyon fáj!

Nem a gyomrom,hanem asszem a belek.

Remélem nem valami egyéb.

Mi tudná szüntetni?

Köménymag??

2009. máj. 29. 15:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Fura történetem van a hagymával.

Soha életemben nem bírtam enni,mert a legkissebb adagtól is fájt a gyomrom,majd a beleim.Anyumnak is.

Az első terhességem 4.hónapjában megkívántam ,ettem és azóta nincs bajom tőle.

Remélem neked se valami komolyabb ok miatt fáj a hasad.

A bélcsavarodás veszélyes.

2009. máj. 29. 16:01
 6/8 anonim ***** válasza:
ha nem javul, akkor menj el az ügyeletre, jobb ha bemész és teszel egy fölösleges kört, minthogy izgulj és szenvedj. Ha nem is ma, de holnapig ha nem múlik menjél.
2009. máj. 29. 16:15
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Jó hírem van,a köménymagtea szünteti.

Már nem olyan vészes,de már én is a sürgösségin gondolkodtam.

2009. máj. 29. 16:31
 8/8 anonim ***** válasza:
42%

Nekem a hagymával hál'Istennek semmi bajom, de én is úgy jártam, mint a 16.01es, csak én a túrós tésztával. Sose szerettem, de most megkívántam, aztán viszont én nem szerettem meg. Egész este fetrengtem, nekem is valami egész belül fájt. Na, azóta sem ettem, de nem is hiszem, hogy fogok.

Örülök, hogy a tea segített Neked, s már jobban vagy!:-)

22 hetes km

2009. máj. 29. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!