A baba apjának a nevét vagy a saját vezetékneveteket adnátok a babának ilyen esetben?
Párommal 9éve együtt vagyunk. Nem sürgettük a házasságot, de terveztük, hogy majd összekötjük az életünket. 2hónapja kiderült, hogy babát várunk, igy én úgy éreztem elérkezett az idő, ideje megházasodni, hiszen úgyis meg akartunk.
Most, hogy felvetettem a témát, kiderült, a páromnak más a véleménye erről, ő nem akar házasodni, mondjuk ki nyiltan: nem akar feleségül venni!!! Az eljegyzési gyűrűt, amit 1 éve kaptam tőle, vissza is adtam, mondván, azt hittem ez jelent is valamit, de ugy látszik csak egy sima gyűrű, bár még 1éve nem az volt.
Nagyon fáj ez nekem, el sem tudom mondani mennyire. De beletörődök, nem akarom magam idegesiteni a pici érdekében. Csak arra lennék kiváncsi, hogy mi a ti véleményetek? Ti adnátok ezek után az apa nevét a picinek? Tudom, nagyon örnzően hangzik, de egyszerüen úgy érzem, nem érdemli meg.
/azért a terhesség rovatba irtam, mert terhesek véleményére vagyok kiváncsi leginkább, de persze irhat más is, köszönöm/
Hát nehéz kérdés, lehet nem tudja mit kezdjen az egész helyzettel..Jó lenne megbeszélned vele szerinte mi változott meg,nyilván nekem is rosszul esne ha visszavonná a jegyességünket a párom.Nem a házasság miatt hanem amiatt,hogy egy éve ő akarta....Ebben az esetben mindkettőtök vezetéknevét kaphatja a baba...Ha nem tudtok megegyezni én valószínűleg ezt választanám, bár akkor nem érdemes a kapcsolatot sem folytatni...
Remélem megoldódik..:)
18hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!