Volt már valakinek olyan, hogy közvetlenül mell alatt bizseregni kezd belül? Bal oldalt a gyomrom fölött.
Igen, nekem mindennapos, kb. a 18-20. hét óta érzem. Főleg, ha az oldalamon fekszem, de álló helyzetben is előfordul. Sőt, ha odanyúlok, akkor olyan, mintha érzéketlen lenne. Hogy mitől van?? Fogalmam sincs...
34+2 hkm
Nekem is volt, bár nekem a másik oldalon van, és nekem is bizsereg. De ha kihúzom magam, akkor elmúlik. Fogalmam sincs, hogy mitől van. :(
31 h km
Nálam is ugyanez a helyzet.Én sem tudom h mitől lehet.
37hkm
Nekem is ugyanígy zsibbad, csak nem bal, hanem kissé jobb oldalt, főleg evés után, illetve ha lefekszem kb. a 28. héttől.
Érthető is, hiszen a méh egyre inkább összenyomja a beleket, gyomrot, nem olyan jó már a vérkeringés.
De undok vagy kérdező!
Rajtad kívül senki sem írta, hogy megkérdezi, másrészről jó esetben max. havonta 1-szer megy az ember dokihoz, miből gondolod, hogy az elmúlt 2-3 napban jutott el mindenki a nőgyógyászhoz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!