Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesseg es szoptatas utan...

Terhesseg es szoptatas utan mindenkinek megereszkedik a melle?

Figyelt kérdés
Esetleg volt olyan akinek nem tortent igy?Valamit esetleg nem lehet tenni ellene?Teljesen megvaltozik?

2012. szept. 23. 20:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem 2 gyerek után egy kicsit ereszkedett meg, 1 számmal megnőtt, összességében jobb is, mint a gyerekek előtt.
2012. szept. 23. 20:12
 2/10 anonim ***** válasza:
A terhesség és a szoptatás alatt is hordtam melltartót. 3 gyerek után sem ereszkedett meg a mellem, csak nagyon picit.
2012. szept. 23. 20:15
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez sok mindentől függ...nekem pl. hiába nem híztam sokat és viszonylag fiatalon lettem terhes(24) már az első 1 éves szoptatás befejezése után megereszkedett... a következő 2 babám és az ő szoptatásuk sem javított rajta mondanom se kell...

Van egy barátnőm, 37 évesen vállalt babát 2 évig szoptatott de a cicijei még mindig 3szög fazonú bikini képesek (mi csak így hívtuk ezt):))

2012. szept. 23. 20:24
 4/10 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem is megereszkedett, és még kisebb lett, mint volt, bár előtte se volt nagy, de legalább feszes volt.

Most megint terhes vagyok, jó nagyra nőttek a melleim, most élvezem, de már előre félek, mi lesz majd szoptatás után!

Próbálok figyelni, melltartót hordok, krémezek, de nem hiszem, hogy segít, sajnos ez alkat kérdése.

Remélhetőleg te szerencsés leszel!

2012. szept. 23. 21:28
 5/10 A kérdező kommentje:
Hat akkor ez is egyenfuggo,...es nem lehet elore tudni sem,..de jo azert hogy vannak kivetelek is,akiknek nem igy tortent,ez legalabb megnyugtato hogyazert nem 100% hogy igy lesz.:-)
2012. szept. 24. 08:06
 6/10 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem általánosságban elmondható, hogy utána vonzóbb a nők melle, mint előtte! Függetlenül attól, hogy ereszkedik-e vagy sem. (pasiként én így látom)
2012. szept. 24. 10:21
 7/10 anonim ***** válasza:

Az előttem szóló úriembernek mondanám:

ez azért kicsit túlzás!

Jól hangzik,de nem hiszem,hogy látott már annyi mellet,ami szoptatás utáni állapotban volt,hogy így nyilatkozzon, vagy csak szerencsésebb verziót!

Hát ki tudna ábrándulni néhány esettől,az biztos.

Köztük az enyémtől is.

Maradjunk azért a realitások talaján.

A válasza egyébként kedves volt!

Tegnap 21.28-as válaszoló

2012. szept. 24. 10:31
 8/10 anonim ***** válasza:

Világ életemben szép formás melleim voltak. És nagyok. Terhesség alatt még nőttek is. Nagyon büszke voltam rájuk :D

Aztán sajnos a szoptatás végefelé már látszott rajta a gravitáció. Kicsit lógtak :(

De most megint elkezdtek nőni, és majdnem olyan szépek, mint voltak. Ez egy nagyon pozitív oldala a terhességnek :D

2012. szept. 24. 10:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Kedves #7.! Én nem gondolom, hogy kiábrándulnék a Tiedtől, de ezen nem veszünk össze. Azt gondolom, ez leginkább hozzáállás kérdése. Ha a szépet akarom látni, azt látom, ha a hibát, azt! :) És köszönöm, hogy kedvesnek tartottad! :)
2012. szept. 24. 11:03
 10/10 anonim ***** válasza:

A nővéremnek mindig is pici melle volt. A terhesség idején megnőttek, de utána ugyanolyanra visszamentek.

Nekem átlagosak vannak, még csak most kezdenek nőni. Meglátjuk mi lesz belőle.

7+6hkm

2012. szept. 24. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!