Hogyan mondjam el egy "ilyen" főnöknek?
Ma megyek háziorvoshoz, hogy táppénzre vegyen, viszont a főnökasszonyom elég undok ember, így nem tudom, hogyan mondjam el neki, hogy babát várok és mától már táppénzen vagyok?! Kell valamilyen papírt írnom arról, hogy elfogadja a táppénzt?
8 hetes 2 napos kismama

elmondod neki slusz passz
ennyi semmi köze ugyhozzád adja ki a papirokat ennyi nekem is undok volt a fönököm de utolsérte a sorsa meneszetették is mikor eljöttem táppénzre rá 3 hónapra illetve szomszédom is. megtanulta egy életre hogy elöbb utobb megkapja mindenki a maga jussát

Azt én még simán elmondtam, hogy az első 12 hét miatt táppénzre megyek, meg amúgy is szarul voltam nagyon, de hogy utána se akarok visszamenni...na azt még nem tudom.
De ha ilyen a főnököd, akkor jobb nektek ha nem mész dolgozni, és csak ezt vedd figyelembe. Bemész. Közlöd...és hidd el..otthon 2 nap alatt túllépsz az egészen!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!