Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan mondjam el egy "ilyen"...

Hogyan mondjam el egy "ilyen" főnöknek?

Figyelt kérdés

Ma megyek háziorvoshoz, hogy táppénzre vegyen, viszont a főnökasszonyom elég undok ember, így nem tudom, hogyan mondjam el neki, hogy babát várok és mától már táppénzen vagyok?! Kell valamilyen papírt írnom arról, hogy elfogadja a táppénzt?

8 hetes 2 napos kismama

2012. szept. 24. 07:00
 1/3 anonim ***** válasza:

elmondod neki slusz passz

ennyi semmi köze ugyhozzád adja ki a papirokat ennyi nekem is undok volt a fönököm de utolsérte a sorsa meneszetették is mikor eljöttem táppénzre rá 3 hónapra illetve szomszédom is. megtanulta egy életre hogy elöbb utobb megkapja mindenki a maga jussát

2012. szept. 24. 07:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Azt én még simán elmondtam, hogy az első 12 hét miatt táppénzre megyek, meg amúgy is szarul voltam nagyon, de hogy utána se akarok visszamenni...na azt még nem tudom.

De ha ilyen a főnököd, akkor jobb nektek ha nem mész dolgozni, és csak ezt vedd figyelembe. Bemész. Közlöd...és hidd el..otthon 2 nap alatt túllépsz az egészen!

2012. szept. 24. 07:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem kell semmilyen extra papír, viszed az állományba vételidet, amin a 9-es kód lesz, vagyis az, hogy terhesség miatt vettek táppénzre. Átadod neki, és közlöd: "főnök, úgy van, hogy babát várok. Ne haragudjon, hogy csak így egyik napról a másikra lelépek a munkából, de számomra most a gyermekem egészsége a legfontosabb. Remélem hamar megtalálja a helyemre a megfelelő munkatársat. További szép napot, jó egészséget!" Na, ezzel a negédes szöveggel kiütöd a nyeregből a főnöködet.
2012. szept. 24. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!