Ha 36 hetesen megszületik a babám, akkor minden rendben lesz vele? Nem lesz már korababa?
Pár nap és betöltöm a 36 hetet, a dokim is azért szurkol hogy addig eljussunk, mert ki vagyok nyílva, addig feküdnöm kell.És ha megszületik, érett lesz már?
Én nem bánnám, de azért jobb lenne ha még két hetet kivárna, de ezt majd ő dönti el.Volt aki ilyenkorra szült?
Szia, a 37.-dik dét előtt koraszülöttnek számit,de ha a súlya meg van akkor minden ok.Már ilyenkor a tüdeje is rendben van,ugyhogy ne aggodj.én is biztos voltam benne hogy a kisfiam előbb kibújik,de aztán rá is huzott 2 napot.
Gondolom már nagyon türelmetlen vagy.Aludj sokat amig lehet:-)
Sok boldogságot.
4 hónapos Kevin anyikája.....
köszönöm az aranyos biztató válaszokat.Hát aludnék, ha tudnék ebben a melegben.nem volt könnyű terhesség idáig sem, mindig adódott valami, de majd csak túl leszek rajta.Jajj, hát túl azért nem szívesen hordanám.
minden jót nektek is.
Úgy tudom,csak ikreseknél számít a betöltött 36 kihordott terhességnek.Ettől függetlenül,ha a súlya megvan,akkor minden oké.Ne aggódj,simán húzhatjátok még!
39 h
...ja és engem is mindig riogattak a jobb vesetágulatom miatt,hogy koraszülött lesz a baba.
Mára vagyok kiírva...
szia!megnyugtatás képpen szeretném neked leírni,hogy én az első babámat 9-évvel ezelőtt 33-34.héten szültem teljesen fejlett életre képes baba volt 2650g és 52cm volt !!!!!!!!!!
ne izgulj minden rendben lesz!
37 hetes kis mama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!