Most terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Augusztus 5-én voltam barátommal(még szűz vagyok) de nem feküdtünk le meg semmi csak a nemiszervemnél volt az ő nemiszerve és amikor elvette akkor olyan 5 másodperc után elélvezett de nem a nemiszervemre. Beteg lettem szeptember 17-én (influenza) és akkor az orvos mindig meg szokta nyomkodni a hasamat de nem mondott semmit hogy terhes lennék akkor most nem vagyok terhes?2012. szept. 23. 11:57
11/11 A kérdező kommentje:
Jolvan tudom hogy nagyon h.lye vagyok meg tudatlan de már megbántan amit tettem és akik kis pö.snek neveznek azoktól nagyon rosszul esik.. én nem vagyok az a kis kur.a.. ti ezt nem értitek.. de csak annyit mondok hogy nagyon megbántam és akik kedvesek voltak azoknak köszönöm szépen és hogy mondták hogy nem lehetek terhes. sajnálom hogy ilyen vagyok.
2012. szept. 23. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!