Most terhes lehetek?
A túl korai szexről ma már leírtam a véleményem pár kérdéssel ezelőtt...
De nem jött meg a menzid, azért kérdezed?
Először??????????????????? Akkor biztosan állíthatom, hogy még abszolút nincs helye a szexnek az életedben!!!!!!!!
Tudom, nem ítélkezést vártál! De kérlek, gondold meg!!
Édes Jó Istenem! Szerinted tényleg ezt kell ilyenkor csinálnod? Tök komolyan otthon ülsz a gép előtt és úgy gondolod, hogy az életed teljesen rendben van???? Nem vagyok öreg, sem álszent, engem is érdekelt már korán a szex, de más gondolni és más megtenni. Közöd sincs még ahhoz a nőhöz, akivé válnod kell, mielőtt felfogod ennek az egésznek az értelmét! DE még az alap biológiával sem vagy tisztában! Először tanuld meg, amit erről meg lehet, és meg KELL, és utána cselekedj, mert ma ezt írod ki, ami természetesen teljesen esélytelen, hogy terhesség legyen, de holnapután veszélyesebben játszol és legközelebb már nem fogunk tudni bíztatni semmi jóval! A TE életed, a TE tested, a TE jövőd! De azt ajánlom, időben kezdj el gondolkodni, amíg még nem késő, mert van, amit nem lehet visszacsinálni!
Ha pedig bújkál benned valahol egy kis értelem, ezekkel kezded:
A női ciklusról:
A fogamzásgátlás módjai:
A fogamzásgátlás módjainak biztonsága (pearl index):
A szexualitás lélektani oldala:
Továbbiakban is ajánlom az internetet hasznos dolgokra fordítani, keresni, olvasni, olvasni, olvasni! A saját érdekedben! Mielőbb!!
Nem azzal van a baj, h érdeklődik, sőt, az jó dolog! De semmilyen tudása nincs a témáról és már csinálná! Ez olyan, mintha én akarnék szívet műteni és közben azt se tudnám, melyik oldalon van...Itt nem lehet érv az, h már úgyis nagyon korán kezdik. Kezdje, ha megvan hozzá a megfelelő ismeretanyaga! A szexről nem csak annyit kell tudni, h mit hová kell bedugni!
Nem lehetsz terhes, te kis ostoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!