Miért van az hogy tegnap óta szinte csak lent érzem a babám mozgolódását?
En mindig lent erzem. Az eddigi uh-okon fejfekvesu volt ugyhogy lehet h azert. Ekkore korban meg ossze vissza maszkal.
befordulni "vegleg" majd kesobb fog, meg barmi lehet.
27h km
Elvileg 28-32 között befordul, de én is olvastam ilyet, hogy attól még visszafordulhat és olyat is, hogy nem tud, mert a feje súlya bent tartja.
Én 28+6 napos vagyok, és kedd óta érzem azt, hogy szerintem befordult, mert a szeméremcsontomnál erős nyomást érzek. Azóta a gyengébb, gondolom ütéseket alul érzem, az erőteljesebbeket, gondolom rúgásokat köldöknél, vagy felette vagy oldalt. Csütörtökön éreztem egész nap, hogy így-úgy kígyózik az én édes picilányom, szerintem próbált kitörni a fogságból, de egy nap után feladhatta, mert ezt azóta nem érzem, a rúgásokat pedig igen. Azóta nagyon bokszolós, rúgós lett egyébként, tegnap fordult elő először az is, hogy láttam is a rúgását a hasfalamon többször is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!