Ha valaki terhes akkor feltetlenul reggelente van hanyingere az embernek vagy lehet ossze-vissza is?
Figyelt kérdés
2012. szept. 21. 18:39
11/17 anonim válasza:
Egyik kolléganőmnek semmi nem volt, se reggel, se este, nekem meg a 16. hétig 24 órában folyamatosan. A barátnőm meg még a szülőágyon is hányt, neki 9 hónapig folyamatosan volt hányingere.
12/17 anonim válasza:
Bár csak reggel lett volna,de egész nap gyötört,még éjjel is,ha megébredtem. Ja és nem csak az inger,hanem non-stop róka :( szörnyű volt.
39 hkm
13/17 anonim válasza:
Nekem mindig délelőtt kezdődött és onnantól estig tartott.A 10.héttől a 16.hétig napi 2x hánytam,azt az időszakot nem kívánom vissza.
14/17 anonim válasza:
Nekem semmi ilyen panaszom nem volt az egész terhességem alatt.
38+3hkm
15/17 anonim válasza:
elsőnél reggel 6tól 22óráig émelyegtem a 16.hétig, másodiknál nonstop a 13.hétig, azóta néha rámtör, de nem egész nap.
16/17 A kérdező kommentje:
Megintcsak köszönöm a válaszokat! 12. válaszoló! kitartás, már nincs sok hátra!:)
2012. szept. 22. 11:30
17/17 anonim válasza:
Nekem mindnél egész nap tartott és estére volt a legrosszabb. Nem is értettem miért hivják reggeli rosszullétnek. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!