Valaki még rajtam kívül veszélyeztetett terhes?
Szia én is veszélyeztetett kismama voltam de szeptember 10-én megszületett a harmadik kisfiunk Norbika a terhességem 27-ik hetében :( :) . Szerencsére jól van kicsit kicsi ugyan de majd megnő idekinnt :)) .
Vérzés ès görcsölés miatt :( szigorúan feküdnöm kellett és emelt adag magnéziumot szednem de sajnos ennek ellenére a 27-ik héten elfolyt a magzatvíz és sürgősségi császárra volt szükség :( .
Te miért vagy veszélyeztetett kismama ha megkérdezhetem :) ?
Szia!
Igen, én is az vagyok.
Jelentem, egyenlőre ( és remélem így is marad) jól vagyunk mindketten! :-)
Szia!
Csatlakozom,én is veszélyeztetett vagyok a picivel!
Szerencsére jól vagyunk! :)
Ki hol tart most?
én is az vagyok. pecsételtem már 3x, de hál istennek most nincs semmi baj (koppkoppkopp)
és te? hogy vagy?
Mi most vagyunk 17+4 hétnél!
Már 2 szer befektettek vérzés miatt,de azóta jól vagyunk!Igazából nem tudták megállapítani honnan jön a vérzés,de azt mondták lesz még ilyen úgy hogy ne ijedjek meg!Meg már azt is tudom hogy császárosak leszünk,mert sok minden szól a rendes szülés ellen! :(
Kedves kérdezőnk ti hogy vagytok és mennyi idősek?
2. vagyok.
Én most vagyok 19 hetes.
Amikor 4-5 hetes voltam akkor kellett befeküdnöm a kórházba 5 napra, mert meg kellett tanulnom hogyan adjam be magamnak hasba az injekciót.
Injekcióra azért van szükségem, mert pár éve babát vártam de a szervezetem ellene dolgozott és a 25. héten meg kellett császározni mert veszélybe került a babám. Sajnos csak 8 napot élt...
Most ismét babát várok, de már felkészült belőlem az orvosom, és tudja hogy a méhlepény megfelelő vérellátása szempontjából muszáj a szuri. Különben besűrüsödne a vérem és a méhlepénynél elzárna ereket, amik pedig veszélyesek.
Emellé szedek gyógyszert is.
Nagyon bízom benne hogy most minden rendben lesz!!!!!!!
Minden veszélyeztetett kismaminak sok sikert kívánok!
Bízzunk a legjobbakban!
Tavaly nekem sajnos egy vetélésem is volt,és azóta eléggé megijedek minden fura érzéstől!!Most már a kis drágám megnyugtat mikor érzem hogy megmozdul!De még mindig messze van a következő vizsgálat! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!