Kismamák a terheség végén kinek mi a panaszai? 37hete7
Figyelt kérdés
2012. szept. 21. 18:10
1/7 anonim válasza:
Én a lehető legjobban vagyok, de hála istennek az egész terhesség alatt így volt. (kopp-kopp) Most már csak az alvással van gáz. Húzódik a hasam, zsibbad az oldalam, és nehezen kapok levegőt. De ezen kívűl semmi panaszom. Néha talán még fájdogál a hátam....
37+5hkm
2/7 A kérdező kommentje:
Jaj de jó neked! Me nekem vizes a lábam,ödémás a hasam és vízes a kezes,magas a vérnyomásos,derékfájás,jóslófájások,jah éstnem alszok! Enyi
2012. szept. 21. 21:06
3/7 anonim válasza:
Szerencsére Én nem híztam és nem is vizesedtem. Amennyire féltem a terhességtől (első baba), attól h az egész nyarat terhesen csinálom végig, annyira jó volt. Az elején voltak rosszullétek de ennyi.
Neked kitartás, tudod, már nincs sok.
Első voltam.
4/7 anonim válasza:
37 hetes vagyok és nincs semmi panaszom, csak egy nagy gombóc hasam.
5/7 anonim válasza:
Nekem sokat ég a gyomrom meg sokat feszül a pocakom főleg ha fekszem. Az alvás nekem se megy, 1óránál többet nem tudok egyszerre aludni, hív a wc :) Vizesedni hál'istennek már nem vizesedem, jah és ritkán görcsöl a vádlim is. A jóslóim még sehol. 38+5 hkm
6/7 A kérdező kommentje:
Ti lányok nagyon szerencsések vagytok. Egész éjszaka mértem a vérnyomásom 156 alig várom regel legyen és hívhassam a dokimat. Fáj a derekam,fáj a hasam,na odavagyok. Remélem nem lesz baja a magsvérnyomástól.
2012. szept. 22. 05:35
7/7 anonim válasza:
Én is a szerencsések közé tehetem magam,mert az 7 hetesen volt 1 hétig émelygésem és ennyi. A 6 hónapig nagyon észre se vettem,hogy terhes vagyok. Majd jött egy időszak 7 hónaposan amikor rossz volt mindenhogy feküdni, nah akkor vettem egy szopipárnát és azzal olyan jól alszom,hogy a nyálam is folyik :) Vizesedni egyszer vizesedett be a lábfejem, illetve 2-szer voltam rosszul metrón. Most érzem,hogyha nagyon sokat teszek veszek,járkálok akkor megfájdul a hátam és pihennem kell egy picit. Meg most meg vagyok fázva, azzal sokkal több bajom van ,mint a terhességgel eddig a 9 hónap alatt. Nekem soha nem volt magas a vérnyomásom ,most is kávé után 110/60 mindig, meg eddig 6 kg plusznál tartok. Pedig amit kívánok azt eszem és nem is keveset, de hiszek abban ,hogy a baba és a szervezet tudja mi kell neki én meg teljesítem :) Szerencsére a kisfiam is szereti már most az édességet is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!