Mekkora lesz a babám szerintetek?
Az én kicsi lányom 34hetesen volt 2520gramm.azóta a sulyát nem tudom csak a kis méreteit ami 38hetesen elég nagy mert a szülésznő mondta lehet nem fogom tudni megszülni.de egyébként én ezekbe a suly becslésekbe nem hiszek.
38+3hkm
A fiamat 3100 grammra becsülték a 33 hetes uh-n, 38. héten született 3960 grammal. De ezek csak becslések, tényleg.
Szóval szerintem az átlagosnál picit talán nagyobb, de nem lesz nagyon nagy babád.
Nekem a 37 héti Uh-on azt mondták teljesen átlagos méretű gyerekem lesz nyugodjak meg. Bár addig mindig 2 héttel nagyobbra mérték a terhességi kornál.
Aztán végül nagyon belehúzott és 4400 grammal és 56 centivel született meg a 40 héten.
Nem szabad adni a súlybecslésre, tippelnek csak.
A szülésznők sokkal jobban meg tudják állapítani ezt, mint az ultrahang szerintem...
Nekem a nagylányommal a 33. héten 2400 g-ot saccoltak, 39. héten 3600 g-al született.
A 3. babámnál a 32. héten 1800 g-ot mért az uh, ehhez képest ő meg 4 kilóval született a 39. héten.
Az viszont tény, hogy az első lányomnak a kisebb súlya mellett 2 centivel nagyobb volt a fejkörfogata, mint a 3.nak, a nagyobb fejecske miatt becsülte mindig túl az ultrahang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!