vasárnap kezdem a 16.hetet eddig fogytam 4kg most áll a súlyom se nem fogyok se nem hízok de plusz kilókkal indítottam a terhességemet kb 6-7 kg-al :/
az nem sok hízás még ne aggódj
Hát olyan szempontból számít,hogy az előző terhességemmel 15 kg-ot híztam,vizesedtem és magas volt a vérnyomásom a 36. héttől.
Mondjuk akkor az egész nyarat végig vittem.Most h a télbe megyünk nem tudom,hogy mennyire vizesedek majd,
Én most vagyok 38 hetes. Nagyon féltem a nyári terhességtől, hogy milyen lesz, hogy fogom viselni. És meglepődtem, lekopogom semmi bajom nem volt. Nem híztam, nem vizesedtem, minden rendben volt végig. Mondjuk a 26ik héttől nem dolgoztam, de örülök neki, így könnyebb volt a nagy melegben!
Most is csak annyi hátránya van a terhességemnek, hogy nehezen alszom, és zsibbad az oldalam. Azt hiszem ez a legkevesebb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!