Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15. hétig hány kilót híztál?

15. hétig hány kilót híztál?

Figyelt kérdés

2012. szept. 21. 15:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

vasárnap kezdem a 16.hetet eddig fogytam 4kg most áll a súlyom se nem fogyok se nem hízok de plusz kilókkal indítottam a terhességemet kb 6-7 kg-al :/

az nem sok hízás még ne aggódj

2012. szept. 21. 16:50
 12/14 anonim ***** válasza:
hat en hiztan vagy 4kilot :D de en nemnagyon parazok erre ra. ma toltottem 19. hetet,eleg nagy a pocakom is, kb 6kilonal jarhatok. De egyebkent fura, mert en az 5-6. hettol 8-9ig hiztam inkabb. Anyukam velem ugy tudom 26kilot hizott es kb 10-16-ot adottle utana.. :S ugyhogy egesz jo vagyok, ha a genetikat nezzuk :) ot sajnos mar nemtudom kerdezni. ne aggodj a kilokon, nem feltetlen szamit :) 22eves 19hkm
2012. szept. 22. 07:42
 13/14 A kérdező kommentje:

Hát olyan szempontból számít,hogy az előző terhességemmel 15 kg-ot híztam,vizesedtem és magas volt a vérnyomásom a 36. héttől.

Mondjuk akkor az egész nyarat végig vittem.Most h a télbe megyünk nem tudom,hogy mennyire vizesedek majd,

2012. szept. 22. 13:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Én most vagyok 38 hetes. Nagyon féltem a nyári terhességtől, hogy milyen lesz, hogy fogom viselni. És meglepődtem, lekopogom semmi bajom nem volt. Nem híztam, nem vizesedtem, minden rendben volt végig. Mondjuk a 26ik héttől nem dolgoztam, de örülök neki, így könnyebb volt a nagy melegben!

Most is csak annyi hátránya van a terhességemnek, hogy nehezen alszom, és zsibbad az oldalam. Azt hiszem ez a legkevesebb :D

2012. szept. 22. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!