Mennyit híztál a 23. hétig? Vélemény?
Túlsúllyal kezdtem a terhességet, 23+1 napos vagyok jelenleg.
De még mindig fogyok..
2 hét alatt 1 kg.
Pár hete volt fél kg hízásom, de le ment az is.
A védőnő kezd aggódni, bár nem értem miért, ha minden leletem jó. :) 3. terhességem.
uh-n voltam 3 hete, ahol picit még nagyobb is volt a babám.. Tehát nem értem az aggodalmát.. :(
Mint írtam, van miből fogyni..
Vérképem is jó volt eddig, szerdán megyek a terhelésesre, remélem az is jó lesz :)
Nem fogyózok, nem koplalok, két napja pl körömpörköltön élek, imádom :D az ugye nem fogyaszt.. rendszeresen eszek olyat ami tuti, hogy nem fogyaszt, imádom a zsíros sült húsokat illetve sütkrumplit.. :D
Reggelizek és vacsizok is.. nem keveset eszek..
Tényleg nem értem én se, de aggódni se szeretnék..
gyanítom, hogy a magne b6 közrejátszhat, mert ha 1 kell akkor nincs gondom, de ha 2-3-at kell bevegyek (keményedés) akkor hasmenés a vége..
Sokszor evés közben érzem,hogy bugyizik a hasam.. 2 falat étel után..
Vélemények?
másik két terhességemnél 9 kg jött fel, szülések után 3-3 maradt. (3170g-3150g voltak a fiúk).
De sose fogytam terhesség alatt... :o
magnéziumtól hasmenésem van.
2 db-nál már előjön.
nem szedek terhesvitamint, mert a vérképem nem tartja indokoltnak .
előző terhességeknél össz 1-1 dobozzal szedtem be. Ott sem volt szükség rá.
Viszont hébe-hóba beveszek egy c vitamint.
Gyümölcsöt eszek és rendesen eszek is, sőőt miután már jó ideje piszkál a védőnő a fogyókúrával, ezért mindig megjegyzem apukának, hogy eszek nehogy megszóljanak,hogy fogyózok.. este 10-kor :D
Jujj, én irigyellek azért. Túlsúllyal kezdem (162 cm, 75 kiló), és már 96nál tartok... :(
esetleg pajzsmirigy túl működéstől lehet, amit mondjuk érdemes kivizsgálni, mert a babának sem jó! Be kell állítani a hormon szintet.
Szia!
23+2 napos vagyok, első baba lesz. Eddig 5 kilót híztam. A védőnő folyton piszkál, hogy egyek rendesen meg vékony vagyok, meg hogy nem fejlődik a gyerek ha még csak ennyit híztam... Alacsony vagyok és vékony is, ráadásul a családban senki nincs elhízva. Mindig gyomorgörccsel megyek hozzá ugyan most mivel fog felhúzni. Szerencsére a doki eddig mindent rendben talált a picit illetően. Eszek én is rendesen, de hiába ha nem hízok. Talán majd később.
28 hetes vagyok és idáig 10kg-t szedtem fel... 66ról-76kg ra (164cm).
Nem tudom hogy soknak számit e, de nem tudok mit tenni mivel nem mondhatnám hogy zabálok csak jó ízűen eszek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!