Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit híztál a 23. hétig?...

Mennyit híztál a 23. hétig? Vélemény?

Figyelt kérdés

Túlsúllyal kezdtem a terhességet, 23+1 napos vagyok jelenleg.

De még mindig fogyok..

2 hét alatt 1 kg.

Pár hete volt fél kg hízásom, de le ment az is.

A védőnő kezd aggódni, bár nem értem miért, ha minden leletem jó. :) 3. terhességem.

uh-n voltam 3 hete, ahol picit még nagyobb is volt a babám.. Tehát nem értem az aggodalmát.. :(

Mint írtam, van miből fogyni..

Vérképem is jó volt eddig, szerdán megyek a terhelésesre, remélem az is jó lesz :)

Nem fogyózok, nem koplalok, két napja pl körömpörköltön élek, imádom :D az ugye nem fogyaszt.. rendszeresen eszek olyat ami tuti, hogy nem fogyaszt, imádom a zsíros sült húsokat illetve sütkrumplit.. :D

Reggelizek és vacsizok is.. nem keveset eszek..

Tényleg nem értem én se, de aggódni se szeretnék..

gyanítom, hogy a magne b6 közrejátszhat, mert ha 1 kell akkor nincs gondom, de ha 2-3-at kell bevegyek (keményedés) akkor hasmenés a vége..

Sokszor evés közben érzem,hogy bugyizik a hasam.. 2 falat étel után..

Vélemények?

2011. jún. 6. 16:57
 1/10 A kérdező kommentje:

másik két terhességemnél 9 kg jött fel, szülések után 3-3 maradt. (3170g-3150g voltak a fiúk).

De sose fogytam terhesség alatt... :o

2011. jún. 6. 16:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
én is túlsúllyal kezdtem a terhességet, 12 kg-ot fogytam, az első kiló ebből a 7. hónap közepén jött fel, összesen 4 kilót híztam, tehát -8 kilóval mentem szülni. Addig, amíg a doki nem aggódik, addig Te se tedd, a védőnő nem orvos...
2011. jún. 6. 17:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Én 69 kilóval kezdtem, nem tudom, az mennyire jó, vagy rossz... Most vagyok a 17. hét végén, és 5 kiló plussz eddig. Nektek mennyi volt a kezdősúly? Szerintetek az én hízásom még normális?
2011. jún. 6. 17:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Én a 4. babával voltam hasonló helyzetben. A nagyokkal 9 kilót híztam. A picivel az első hónapokban 3 kilót fogytam.. (nem hánytam, nem émelyegtem, ettem rendesen). Aztán ez a 3 kiló visszajött, de utána egy deka se jött fel több. 62 kilóról indultam, ennyivel szültem a 38. héten. A kórházból 55 kilóval jöttem haza. Nálam is minden rendben volt a laborvizsgálatokon. a védőnő kicsit csóválta a fejét, de az orvosom szerint ez nem volt gond. A kislányom makk egészségesen, 2950 grammal és 48 cm-rel született. Ja! nem szedtem se magnéziumot, se terhesvitamint... szóval még erre se foghatom.
2011. jún. 6. 17:12
 5/10 A kérdező kommentje:

magnéziumtól hasmenésem van.

2 db-nál már előjön.

nem szedek terhesvitamint, mert a vérképem nem tartja indokoltnak .

előző terhességeknél össz 1-1 dobozzal szedtem be. Ott sem volt szükség rá.

Viszont hébe-hóba beveszek egy c vitamint.

Gyümölcsöt eszek és rendesen eszek is, sőőt miután már jó ideje piszkál a védőnő a fogyókúrával, ezért mindig megjegyzem apukának, hogy eszek nehogy megszóljanak,hogy fogyózok.. este 10-kor :D

2011. jún. 6. 17:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is ettem rendesen... mégse híztam. Mivel a dokim nem piszkált, így nem aggódtam, főleg, hogy a babám élénk volt, szépen fejlődött... (4 gyerekes)
2011. jún. 6. 17:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Jujj, én irigyellek azért. Túlsúllyal kezdem (162 cm, 75 kiló), és már 96nál tartok... :(

esetleg pajzsmirigy túl működéstől lehet, amit mondjuk érdemes kivizsgálni, mert a babának sem jó! Be kell állítani a hormon szintet.

2011. jún. 6. 17:38
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

23+2 napos vagyok, első baba lesz. Eddig 5 kilót híztam. A védőnő folyton piszkál, hogy egyek rendesen meg vékony vagyok, meg hogy nem fejlődik a gyerek ha még csak ennyit híztam... Alacsony vagyok és vékony is, ráadásul a családban senki nincs elhízva. Mindig gyomorgörccsel megyek hozzá ugyan most mivel fog felhúzni. Szerencsére a doki eddig mindent rendben talált a picit illetően. Eszek én is rendesen, de hiába ha nem hízok. Talán majd később.

2011. jún. 6. 18:07
 9/10 anonim ***** válasza:

28 hetes vagyok és idáig 10kg-t szedtem fel... 66ról-76kg ra (164cm).

Nem tudom hogy soknak számit e, de nem tudok mit tenni mivel nem mondhatnám hogy zabálok csak jó ízűen eszek :)

2011. jún. 6. 20:27
 10/10 anonim ***** válasza:
22 hetes vagyok, 53,5 kg kezdtem, most vagyok 57. normalisan taplalkozom, masodik baba
2011. jún. 7. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!