Holnap kell mennem 40+1 napos vagyok,és holnap odaküldtek, lehet hogy azért mert hétvége lesz és nem lesznek a rendes ultrahangon és a ctg-n? kicsit most megilyedtem.
Annak az osztálynak a neve ahová a kismamákat befektetik. Neked a hétvége miatt kell oda menned, mert a bentfekvőknek minden nap csinálnak ctg-t, rendelés meg nincs ilyenkor.
2012. szept. 21. 14:22
2/12 anonim válasza:
ha érzed a babádat hogy mozog ugyanúgy mint eddig szerintem semmi okod az aggodalomra
2012. szept. 21. 14:25
3/12 anonim válasza:
Első vagyok, magyarul terhes osztály. Ugyan úgy, mint a belgyógyászat, sebészet stb.
2012. szept. 21. 14:25
4/12 anonim válasza:
Csak ilyen nincs mindenhol.
Engem is befektettek túlhordással, én a gyermekágyon feküdtem (és a többi pocakos is).
2012. szept. 21. 14:27
5/12 anonim válasza:
Azért a terhespatológáia nem terhes osztály. Azok a kismamákat fektetik be oda, akiknek gond van a terhességével. Én is ott feküdtem toxémiával.
Biztos azért küldtek oda, mert ott van ctg, és ott meg tudják nézni a babádat, mivel már túl hordtad.
Nyugi, nem lesz semmi baj, nem azért küldtek oda.
2012. szept. 21. 14:38
6/12 anonim válasza:
Nyilván, mert akinek nincs gond a terhességével, az minek feküdne kórházban. :o)
Csak vannak helyek a szülészet/nőgyógyászaton fekszenek ők is.
2012. szept. 21. 14:41
7/12 anonim válasza:
vannak helyek, ahol*
2012. szept. 21. 14:41
8/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!:)
és megtudják mondani hogy mikor inditanak?
2012. szept. 21. 14:44
9/12 anonim válasza:
5-ös vagyok.
Nem kötekedni akarok, de ahol én feküdtem, az a terhespatológiai osztály volt külön, ott csak terhesek voltak. Ezen kívül volt külön nőgyógyászat, külön gyermekágyas rész.
2012. szept. 21. 15:22
10/12 anonim válasza:
Igen, biztosan a vizsgálatok miatt kell oda menned (én is megijedtem az elnevezéstől "patológia"), nekem pl. a szülőszoba-vajúdó részre kellett mennem, mikor hétvégén berendeltek. A szülés indítása kórházanként változó, de ha nincs semmi probléma, 5-7 napot általában mindenhol várnak. Nem irigyellek, nekem is 40+1 napon ill. 39+6 napon születtek a gyermekeim, már tűkön ültem, de szerencsére magától beindult a szülés. Könnyű szülést kívánok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!