Ki szül márciusban?
sziasztok! én március 28-ra vagyok kiírva, ha minden jól megy, akkor miskocon a megyei kórházban fogok szülni. a baba nemét sajnos még nem tudták megmondani...
nevekre meg vannak ötleteink de végleges még nincs. ha lányunk lesz,akkor meg leszünk lőve,mert ami nekem nagyon tetszik,az a páromnak nem.
ha fiúcska lesz (és inkább fiút várunk titkon) akkor Mátyás, Boldizsár, Benedek, Barnabás. nekem még nagyon tetszik a Kolos is de a párom eléggé írtózik ezektől a furi nevektől.
ha kislány lesz,akkor nekem a Zille a kedvencem. a Zília a 2. befutó, de a Sára, Laura, Dóra és legvégsősoron a Zsófia amik bejönnek. és neked? ti hogy vagytok? émelygés? rosszullét van még? nő már a pocakod?
március 1-re vagyok kiírva :)
elvileg lányunk lesz, de mondta a doki, hogy erre mérget azért még ne vegyek. jövőhéten megyünk 4D-re remélem ott is mondanak valamit a nemével kapcsolatban :)
én Budapesten a tétényi úti kórházban szülök elvileg.
már növöget a pocim, rosszullétek elmúltak, most már teljesen jól vagyok :)
Ti mikorra vagytok kiírva?
5 válaszoló vagyok ha lány akkor Boglárka ha fiú akkor Ákos lesz ... ezekbe tudtunk úgy megegyezni h mindenkinek tetszik :D hízni még nem híztam kicsit már nő a pocak már az első terhesnacimat hordom mert a többi nadrágom már nagyon nyomta a hasamat... :)
amúgy a fiú nevekkel én is hadi lábon álltam kevés van ami igazán tetszik :)
Első vagyok: ha lány Vivien vagy Vanda ha pedig fiú Ádám lesz a neve :)
Nekem már látszik a pocim sokan észreveszik és hát nekem is már csak a terhesnacik jók mert olyan kényelmesek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!