Dr Orosz István Békéscsabai Szülész-Nögyògyászròl mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Ha van itt valaki aki jàrt màr hozzà, ìrja meg legyenszives a vèlemènyèt, meg ha tudja hogy hàny èves akkor azt is!2012. aug. 17. 08:51
1/4 anonim válasza:
Szia!
Én nem hozzájárok, de vizsgált már.
Szerintem van nála jobb, s rosszabb is.
Olyan 40-45 év körüli, fiatalos, nagyon magas, sportos, jóképű.
Végül is csak jókat hallottam róla, nagynéném nála szült.
28+6 hkm
2/4 A kérdező kommentje:
Szia! És mennyiért vállal szülést? Vagy mennyi a magánrendelése?
2012. aug. 17. 09:54
3/4 anonim válasza:
Szia!
Azt sajnos nem tudom. De abból kiindulva, hogy Rónánál és Maczónál is azt hiszem 6000 Ft egy vizsgálat, szerintem nála is akörül van.
Bátran hívd fel a bejelentkezős számát és kérdezd meg.
4/4 anonim válasza:
Szia!
Én Ombódi Róbert doktorurat ajánlom, nagyon kedves és figyelmes orvos és nagyon jól végzi a dolgát. Nála a magánrendelés 5.000. Ft és minden alkalommal készíthetünk képet a picurról, páromat is beengedi még a hüvelyi uh.-ra is. Ő kb. 37-40 éves lehet. Én nála fogok szülni az biztos! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!