Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetes kismama vagyok, és...

28 hetes kismama vagyok, és hatalmas pocakom van, ez baj?

Figyelt kérdés

Mindenki meg van döbbenve, hogy mekkora hasam van, te jó ég! Kérdezték már azt is, hogy ikrek? Ezek annyira idegesítenek...

Felmerült bennem a kérdés, hogy vajon mekkora lesz a babám? Rendellenes, hogy túl nagy a hasam?

2012. szept. 21. 01:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia Sorstárs! 28+4 napos vagyok, december 10 az időpontom, bár én egyszerűbben mindenkinek azt mondom, a Mikulás hozza.

118 centis a pocakom, és mindenki azt hiszi, már jövő héten szülök, s ha mondom, hogy mikulás, akkor a következő: ikrek?

Én nem gondolom, hogy nagy lesz a baba, mert 21 hetesen is nagynak számított a pocak, és teljesen átlagos volt a picilány. Ez szerintem alkati kérdés. Én alacsony vagyok, emiatt 26 hetesen már 8 ujjnyival volt köldök felett a méh, és a doki mondta, emiatt nagy a pocakom is.

Azért bízom benne, hogy már nem fog nagyot nőni. Mostanában 3 centi / 4 hét a sebesség, így bízom benne, hogy már csak max. 10 centit nő.

Viszont emiatt a térdeim nagyon fájnak már, illetve alváskor a csípőm...

2012. szept. 21. 16:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Egy agyrém, amit a fogalmatlan emberek csinálnak... Nekem "túl kicsi" a hasam, mármint sok "szakértő" szerint. Azt is mondták többen, hogy nem szabad ilyenkor fogyókúrázni!!! NA hogyne, életemben nem fogyóztam, éppen most fogom elkezdeni... Egy ideig bosszankodtam ezen, aztán rájöttem, a mások hülyesége miatt nem érdemes idegeskedni. Ha mégegyszer azt mondja valaki, "de sovány vagy!", azt mondom, te meg kövér!! Biztosan elhallgat majd :D :D :D

Nem lesz semmi baj a babáddal, nagyon sok mindentől függ, hogy mekkora a hasad, pl. hogy helyezkedik el a baba, hol tapad a méhlepény, vizesedsz-e, stb...

Te csak gondolj mindig arra, hogy egy drága kis élet fejlődik benned, aki gyönyörű és tökéletes.

2012. szept. 24. 11:18
 13/14 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm szépen a nyugtató szavakat, jól estek! :)

Valamit ki kellene találni, hogy mit mondjak, ha még egyszer mondják, hogy huuuu mekkora hasad van...

Sógornőm minden egyes találkozáskor elmondja... imád lovagolni ezen a témán... Eddig vártam, hátha abba hagyja... De nem... Úgyhogy elsősorban neki címeznék vmi szépet! :)))

Boldogságos babavárást minden kismamának! :)

2012. szept. 24. 13:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Csak most láttam a kérdésedet, és ne haragudj, de olyan jó, hogy nem vagyok egyedül!

Második gyerkőcöt várom, akkora a hasam, hogy borzasztó számomra is, de hát én elfogadom, ez most ilyen.

A dokim szerint az első manó miatt kilazultak a hasamon a keresztbe futó tartóizmok, ezért nagyobb most jóval, mint az előzőnél.

A marháknak, akik (általában ugyanazok a "drága" emberek) hétről hétre azon sopánkodnak, hogy "te jó ég, biztos, hogy ikrek, nem lehet ekkora hasa valakinek, aki egy gyereket vár", általában azt mondom most már nagyon is ingerülten, hogy "hatan lesznek, és a lépcső alatt szülöm meg őket", vagy ha megkérdezik, hogy mikorra várom, akkor megmondom, hogy "22 hónapra szülök, és elefánt lesz".

A kedvenc kérdésem: "Nahát, babát vársz?"

(Erre a kedvencem, hogy azt mondom... neeeeem... utána látnod kéne a zavarodott arcokat... :-D )

Gondolhatod... a 10 héten be kellett vallanom a munkahelyemen, hogy terhes vagyok, annyira látszott... nem akartam őket hülyíteni...

Annyira utálom már a sok sopánkodást, meg hogy élvezhetetlenné teszik ezt a hátra lévő két hónapot!

Ja, dec. 5-re vagyok kiírva, de nagyon remélem, hogy előbb meglesz ő is, a nővére két héttel jött korábban, mint a kiírt, őt is erre biztatom...

És már csak két hétig melózok, ami azért jó, mert utána nem megyek emberek közé, mert ELEGEM VAN A SOK HÜLYÉBŐL!!!!

:-)

Jó babavárást, gömbölyödj velem!

:-)

2012. okt. 3. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!