28 hetes kismama vagyok, és hatalmas pocakom van, ez baj?
Mindenki meg van döbbenve, hogy mekkora hasam van, te jó ég! Kérdezték már azt is, hogy ikrek? Ezek annyira idegesítenek...
Felmerült bennem a kérdés, hogy vajon mekkora lesz a babám? Rendellenes, hogy túl nagy a hasam?
Szia!
Én is december 6-ra vagyok kiírva :)) és nekem is óriás a hasam, mások szerint, de nem érdekel, ekkorának kell lennie és kész. Az elején még bántott a dolog és próbáltam védekezni, hogy á, dehogy nem is nagy, ma már csak mosolygok ezeken a hozzászólásokon. :)
Azt hittem csak én élem át a nagy pocakom miatti megrökönyödést... Én nem értem miért ilyenek az emberek. Már szinte mindenkinek azt füllentem decemberi lesz, közben meg január közepére várjuk. A héten egy munkatársammal találkoztam az utcán és azt kérdezte, hogy már a végén tartok, ugye... 23 hetes vagyok, első baba és még kislánynak mondják :)
Nem tudom én sem, hogy kellene kezelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!