Ritkán simizem a hasam de sokat teszem rá a kezem. Vajon érzik a babák hogy ott a kezünk? 30 hetes vagyok. Szeretem mikor érzem hogy beleüt, kinyomja, végighúzza valamelyik végtagját a pocimon és olyan jó ilyenkor kézzel is érezni.
Simizni nem szabad,mert ingerli a méhet,és a babát is.A kezedet ha ráteszed érzi a kéz melegét.Nekem mindig odatolja a popóját.Most már nagyon szeretném élőben simizni...Érzik hidd el!
39 h
Igen nekem is azt mondta a védőnőm, hogy ne simogassam, mert állítolag bekeményedik a has /nem tudom, de én sem simizem/.
Szerintem biztosan érzi, hogy ott kezed. Mikor még nagyon Picike volt a Pindúri, és apácska odatette a kezét, mindig reagált rá vlamit, olyan volt mintha direkt odahúzodott volna, ahonna a meleget érezte. Szerintem érzik ők a szeretett.
-35 hetes km-
Köszi a válaszokat! :)
Simizni nem szoktam, mert elég az hogy minden nap bekenem a hasam, vagy max annyit hogy egyszer végighúzom rajta a kezem. Csak sokat teszem rá a hasamra a kezem.
Már élőben annyira szeretném simogatni én is! :D
Szia
Én mindig csak oda raktam a kezem,23 hetesen kórházba kerültem annyira bekeményedett a hasam ,mikor nagyon rugdosódott csak oda tettem a kezem a doki meglátta, hogy a hasamon a kezem és egyből kiabálva jól kiosztott, hogy ne simogassam a hasam :S pedig nem simiztem.Viszont a 39. héten már intenzíven körbe-körbe de semmi se történt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!