Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A második terhesség hasonló...

A második terhesség hasonló mint az első volt? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Szerencsére nem volt semmi komplikáció első terhességem során, csak éjjel nappal émelyegtem az első trimeszterben. Sajnos most is ezt érzem és kíváncsi vagyok, hogy mire számítsak?
2009. aug. 1. 12:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy minden terhesség más, és alkattól is függ. Nem lehet rávetíteni más tüneteit a sajátodra, mert egyáltalán nem biztos, hogy Neked is ugyanazok lesznek.

Nekem az első két lányomnál észre sem vettem, hogy terhes vagyok, semmi tünetem nem volt. Most a 3. babát várom, kisfiú, a 12. hétig hányinger, hányás, szédülés, émelygés, vérnyomásesés, csemegeuborka mértéktelen fogyasztás, tüneteim voltak. Szóval ami az első kettőnél nem és most bepótoltam a fiúcskával. Jó babavárást!

2009. aug. 1. 13:30
 2/4 anonim ***** válasza:

szia!nekem annyiban külömbözött az első és a második terheségem,hogy az elsővel rengeteget ettem a másodikkal szinte semmit ,de szó szerint semmit! az 1-kisfiú lett a 2-kislány.most a harmadik babámat várom vele olyan mintha össze adnám az előző kettőt. érdekes?!?

37.hetes kismama

2009. aug. 1. 13:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Az első terhességemnél semmi tünetem nem volt.Most a másodiknál a létező összes megvan : émelygés ,aluszékonyság,szédülés,stb.Tényleg minden terhesség más szerintem.
2009. aug. 1. 13:57
 4/4 anonim ***** válasza:
én is a harmadikat várom, és tök más mint az elöttiek, pl elsőnél nagyon meghíztam a másodikkal nem, most meg még egyenlőre nem...és szokott szurkálni a hasam , minha megrázna az áram, orvosnak nem mondtam mert, elég hülyén hangzik.. 26 h km
2009. aug. 2. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!