Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez normális? Kedden töltöttem...

Ez normális? Kedden töltöttem be a 38hetet és kb olyan 4napja elég sokat mozog a babám.

Figyelt kérdés
Reggel mikor felkelek ő is akkor kel és napközben végig érzem hogy vagy a kis kezét vagy a kis lábát nyomkodja kifele.de viszon olyan este 7 fele megindul és össze vissza mocorog.de olyan lendülettel hogy az majd csak hogy nem ilyesztő.ezt kb 1óra más fél óráig csinálja.aztán mikor lefekszek helyezkedik még egy picit és egész este alszik.ezt csak azért kérdezem mert ilyenkor má azt mondják hogy nem mocorog annyit mert nem nagyon van hely.valakinek van/vagy volt ilyen?
2012. szept. 20. 09:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is mocorgott végig, azt figyeltem meg, hogy amikor a pocakban éberebb volt akkor nagyjából abban az időben ugyan olyan eleven volt kint is :)
2012. szept. 20. 09:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Én a 37ik hét végén tartok, de nekem a Kisfiam ugyanezt csinálja.

Ha felkelek akkor nemsokra rá Ő is. Napközben folyamatosan érzem, hol kicsit hol nagyon, mintha helyezkedne. Mindig azt hiszem, hogy ébren van, de azt mondta tegnap a dokim, hogy most már olyan nagy, hogy azt is megérzem ha csak picit kinyújtja a lábát vagy a kezét- nem biztos hogy ébren van :)

Aztán mikor zuhanyzás után végre ágyba teszem magam, és kipárnázom a pocakom, nagy küzdelmek árán kényelmesen fekszem akkor beindul: elhelyezkedik :)

A barátnőm nemrég szűlt, mikor mentek a kórházba akkor beszéltem Vele, azt mondta neki a Kisfia még akkor is mozgott mikor fájásokkal mentek a kórházba :) Szóval ki tudja....

2012. szept. 20. 09:25
 3/5 anonim ***** válasza:
anyum most szült pár napja, ő is rengeteget szenvedett amiatt hogy a baba nem akart nyugton lenni :) miután kijött a manó láttuk hogy ő bizony még álmában is mocorog, jár a lába még akkor is :)
2012. szept. 20. 09:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Normális :) kis kópé a Te babád is. Az enyém is egész nap mozog,velem kel. Na igen,kivéve az nst-n,mert ott bezzeg alszik. Ahogy eljövök onnan,egyből rákezd újra :) a 39.hétben vagyok egyébként,én is vártam,hogy majd belassul,de inkább csak még jobban pörög,mint eddig. Örülj neki,legalább nem kell aggódj!

Könnyű szülést!

2012. szept. 20. 10:07
 5/5 A kérdező kommentje:

Na hát igen nekem az nst olyan hogy vagy alszik vagy annyira pörög hogy megkell ismételni mert az sem jó ha nagyon pörög de az sem ha végig akszik.nekem egy ilyen pörgős nap utáni nst aludt és akkor azt mondta a nővérke hogy a tegnapi után inkább nem keltené fel.néha tényleg ilyesztő és olyan mintha ki akrana mászni a hasamon keresztül.

Köszi a válaszokat.és aki szülés előtt áll annak könnyü szülést

2012. szept. 20. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!