Lehet a szülést hátráltatni/hamarabbra hozni? Vannak ilyesmi praktikák?
Figyelt kérdés
Kalkulátorok szerint az adott hónapban kb. 18-19-én kellene szülnöm, viszont annyira jó lenne valahogy 25-ére időzíteni amikor is az évfordulónk lesz, bár túl szép lenne, hogy igaz legyen. :) Vannak késleltetésre is valamilyen trükkök?2012. szept. 19. 21:28
1/5 anonim válasza:
Nem, ezt nem te döntöd el.
De nem kívánok neked túlhordást, lelkileg eléggé megterhelő...
2/5 anonim válasza:
Beszélgess vele, viccen kívül! Én azt szerettem volna, ha korábban születik, mondogattam neki jópárszor, h "de jó lenne ha májusi baba lennél".... Május közepén meg is született, pedig június elejére voltam kiírva.....:))De ez nem 100%os módszer, és ha június elején született volna,a akkor is ugyanúgy szeretném....csak megpróbáltam, és "bejött":)
3/5 anonim válasza:
ez elég nagy hülyeség, már bocsi..
4/5 anonim válasza:
Ne haragudj, de szerintem ez baromság! Nagyon éretlen és önző dolog! Ha netán egy héttel előbb jön, akkor is fel lehet fogni "ajándéknak".
Siettetni biztos lehet valamivel, de ezt előidézni szándékosan elítélendő dolog...
Késleltetni szerintem nem lehet. Ha meg akar születni, megszületik. A túlhordott babáknál gyakran magzatszurkos a magzatvíz. Ezt kockáztatnád?
Gondolj már bele. Itt egy emberről van szó.
5/5 A kérdező kommentje:
Sok olyan topikot olvastam már itt, hogy bevetnek 1-2 trükköt (szex, fürdőzés, stb) hogy előbb kibújjon a baba. Gondoltam megkérdem, van-e ellenkező módszer is. Nem kell egyből lehurrogni, természetesen akármikor születik, imádni fogjuk, és az életét nem kockáztatnám!
2012. szept. 19. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!