Normális, hogy így bepánikoltam?
39 hetes kismama vagyok, a második gyermekünket várjuk. Ma voltam a dokimnál és azt mondta, hogy améhszáj 1.2.2.2., feszül a magzatburok. Javasolta, hogy ma minél többet pihenjek, mert jó lenne, ha a szülésre nem fárasztanám le magam tlejesen és vízszintes helyzetben nagyobb az esély rá, hogy majd csak olyan 4-5 centinél fog a magzatburok megrepedni, amivel jópár óra fájdalmat lehetne megspórolnom. Még azt is hozzátette, ha ma nem bújna ki a törpe, akkor holnap reggel csörögjek rá, hogy hogyan érzem magam. De szerinte még ma meglesz.
Ettől most totál bepánikoltam? Olyan félelem kapott el az egésztől, hogy legszívesebben sírnék. elkezdtem félnni a szüléstől, az egész kétgyerekes dologtól. Hogyan fogom én ezt végigcsinálni? jaj, most nagyon félek!!
Hát, a pizzázásra már nem került sor. :9
Délután fél négy körül kezdett szivárogni a vizem, pont az óvoda előtt éreztem először. :) Utána nemsokkal jöttek a fájások is, rögtön 6 percenként. Negyed 7-kor értünk be a klinikára. És 19:50-kor már fel is sírt a kicsi lányunk. :)
Nagyon gyors és könnyű szülés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!