31 hetes vagyok es nem tudok már egyáltalán háttal / félig ülve feküdni. Mitől van?
Tényleg azért van mert a babának kényelmetlen mert osszenyomom?
Azt is hallottam hogy olyankor a pici is nehezebben kap levegőt- melyik az igaz?
én 33 hetes vagyok és én sem tudok háton feküdni mert fulladok.a baba nyomja ilyenkor valami ideget.
oldalt is kényelmetlen mert akkor vagy a hátát, vagy a lábát nyomom és ad is erre jelzést mert akkorákat és addig rugdos,míg el nem fordulok..
jaj istenem de nehéz.... :)
Azért nem jó (nemcsak, mert nyom egy eret a méh és a baba súlya), hanem mert mivel alapból lejt az emberi test a fej felé, ezért a méh a rekeszizomnak nyomja a beleket és a gyomrot is, így nyomja a tüdőt is, és ezért nem kapunk levegőt se rendesen. Ha félig ülve fekszünk, akkor picit jobb, bár alaphelyzetben is nyomja már a bucimaci a belsőszerveket, de még mindig kevesebb nehézséget okoz így. A bubu meg nem csak azért rúgdos, mert neki az kényelmetlen, hanem neki "új" élmény, hogy nem olyan rugalmas a méhfal (mivel beleütközik pl az ágyba), mint szokott és ezt próbálgatja.
Nekem van egy olyan módszerem, hogy lefekvés előtt, amikor még olvasok az ágyban, akkor mozart-ot, bach-ot, chopin zonorát hallgattatok vele nagy fülhallgatón keresztül és attól leáll, szerintem el is alszik tőle, így az éjszakáim elég nyugodtak.
Lányok már nincs sok hátra, nem sokára leszáll a méhünk és jobb lesz, csak sokat kell majd pisilnünk! :D
Kitartást és szép babavárást!
31 h km
Nekem utálja, ha oldalt fekszem.Addig mocorog, rugdos, bökdös,míg el nem mozdulok.Pont azt szereti, ha háton vagyok, de én nem fulladok emiatt ( még).:)
31+6 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!