22 hetes terhes vagyok, hogyan jelez a baba ha nem jól fekszem vagy kényelmetlen neki valamelyik testhelyzet?
Figyelt kérdés
Vagy ugyanolyan,mint amikkor rúgdal vagy egy kicsivel másabb?2008. máj. 16. 09:50
1/5 anonim válasza:
nekem jó nagyokat rúgdal, egész addig mig ugy nem helyezkdem h neki jó legyen,persze ez legtöbbször nekem nem kényelmes pózició:-)))
2/5 anonim válasza:
Az én babóm nem egyszerűen rúg,ha nem felel meg neki a tethelyzet,hanem kitolja magát,ami olyan mintha valami kényelemtlen dolgon feküdnél.:)
Cuki,imádom!:)
34 hetes kismami
3/5 anonim válasza:
Elkezd rúgkapálni, rá fogsz ismerni, és pl. ha változtatsz a testhelyzeten megnyugszik. Boldog babavárást!
4/5 anonim válasza:
Rugdos is, feszül is, keményed is, meg valahogy "érzem", hogy neki nem jó. Tudni fogod, ne izgulj, de ebben a korban még annyira nem jellemző:-)Majd 10 hét mulva:-)
5/5 anonim válasza:
Szerintem jó nagyokat rúgdal...(ez volt a tesómnál is!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!