30+5 hetes vagyok és a védőnő teljesen kiborított, igaza van?
Tegnap voltam a védőnőnél és megmérte a fundus távot, ami 26 cm, a haskörfogat 94 cm.
Egyből elkezdett pampogni, hogy nem táplálom kellően a kicsit, mert ezek az értékek csak 26-27 hetes terhességnek felelnek meg.
168 cm vagyok és 55 kg-al kezdtem a terhességem, most 65,2 vagyok.
Hétfőn voltam a nőgyógyásznál,aki ezeket az értékeket adta:Bpd:69,4 AC:260mm Femur:52,6 és súlybecslés 1124gr és ő leányzónak látta a babámat. Nem szólt, hogy rosszak lennének ezek az értékek, de a védőnő teljesen rám hozta a frászt.
Nektek milyen értékeitek voltak ilyen idős várandósan? Kicsi a babám, vagy csak a pocakom az?
Teljesen mindegy,hogyan hízol,hogyan alakulnak a méreteid,olyan nincs,hogy rosszul táplálod a babát,amennyi tápanyag neki kell,ha minden rendben,azt el is veszi.Még ha 1 napig egész nap nem ennél semmit,akkor sem lenne baja,a placenta táplálja.Ostoba ez a nő,ne haragudj.
39 h
Köszönöm a válaszaitokat!
Mostanra már kicsit nyugodtabb lettem, mert a védőnő után még csak most fogtam fel, hogy nálam a 30 hetes vizsgálat 29+2 naposan volt, mert az orvosomnak dolga lett volna, így hamarabb behívott.
Remélem azért 29 hetesen egy kicsivel jobbak ezek az értékek és azóta is nő az én pici manóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!