8 hetes terhes vagyok és ma reggel barna folyásra lettem figyelmes. Most elmentem wc-re és mikor kitöröltem élénk piros színű volt a papír. Ezek szerint el fogok vetélni?
Figyelt kérdés
2012. szept. 18. 13:40
41/50 anonim válasza:
Azért régen volt szept. 18. Vajon mi lehet szegénnyel?
43/50 anonim válasza:
Sokan várjuk, hogy írj! Remélem minden rendben!
44/50 anonim válasza:
Ezek szerint sajnos nincs:(( de ne legyen igazam!!!
45/50 anonim válasza:
Mi lehet vele?Remélem fog jelentkezni.
46/50 anonim válasza:
Szerintem ha minden rendben lenne, akkor boldogan mesélné.
Amikor én elvetéltem, a világon senkit nem akartam látni, hallani, nemhogy a GYK-n beszélgetni az emberekkel. Úgyhogy valószínűleg ez történhetett itt is. Majd fog ő jelentkezni, csak idővel.
De ne legyen igazam!
47/50 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Mi történt azóta? Hogy vagy?
Írj majd!
48/50 anonim válasza:
Most nem azért, de egy csomóan tényleg aggódva gondolnak ismeretlenül is rá. Legalább egy sort írhatna. Vagy kamu volt a kérdés?
49/50 anonim válasza:
Nem hinném, hogy kamu volt, én pl. valamiért nem kaptam üzenetet arról, hogy válaszom vagy privi üzim érkezett, és hónapokkal később vettem észre egy választ.
50/50 anonim válasza:
Jó, de előtte is olvashatta az ezer drukkoló választ. Áh, mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!