38 hetes terhes vagyok és ma reggel eléggé barna folyásom volt, ez mit jelent? Mellette még a folyásom is sok van mit csináljak?
Miért félsz?Nem kell félni.Már időbe vagy bármikor beindulhaz a szülés.Nekem 4 szülésem volt.A második 2 héttel előbb jött.Lehet,hogy az időjárás is közrejátszik.Egyik nap meleg van másik nap,mint ma zuhog a hó.
Ha aggaszt a folyás csörögj rá az orvosodra,de szerintem semmi probléma.
Minden jót és könnyű szülést!
4 gyerkőc anyukája
Nem kell megijedni,most már bármikor szülhetsz.
Nekem is volt barna folyásom az utolsó hetekben,nem jelent semmi rosszat,meg a sok folyás se,mindkettő volt nekem is és pont a 40.hétre szültem.Lehet lassacskán távozik a nyákdugód.
Szia én elhiszem, hogy félsz a 29-től de ha úgy esik akkor is lenne szülinapja a babának csak 28-án vagy március 1-én...amúgy ha azt nézzük 100 évesen lenne 25 :)!!!
Viccet félre téve ha nekem lenne barna folyásom én felhívnám a dokimat, hogy megkérdezzem mi van ilyenkor. Szerintem egy telefont megér...
36 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!