8 hetes terhes vagyok és ma reggel barna folyásra lettem figyelmes. Most elmentem wc-re és mikor kitöröltem élénk piros színű volt a papír. Ezek szerint el fogok vetélni?
Tudjátok azért bennem felmerül a kérdés,hogy ha valakinek vetéléshez hasonló tünetei vannak,hogyan képes leülni a gép elé és várni a válaszokat?Még a leglepusztultabb falucskába is kimegy a mentő és viszi oda ahová kell.Nekem biztos nem az lenne az első gondolatom,hogy gyorsan bepötyögöm a gyak-on,mi van,hanem ha kell négykézláb is megindulnék.Az meg,hogy ennyien kell neki elmagyaráznunk,hogy nem kellene otthon ülni,hát...
Szorítok neki,és ne legyen gond,de másrészről meg azt gondolom,hogy ráérne még megérni a baba témára!Ha egyszer valami gond lenne a babával,akkor is ide ül majd le orvos helyett??
És bocsi kérdező,de ez akkor is a nyílt igazság.
Undorító ez az egész pontozgatás, főleg azoknak nem kellene akik már az érdeklődőket is képesek lepontozni...komolyan ilyen intelligens anyukák is vannak itt ??? borzalom :S
Az ilyeneket kitiltanám innét...szégyellje magát !!!!!!
Kedves kérdező majd írj ha tudsz! drukkolunk még ha újból le pontoznak akkor is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!